Ook GEEN Marveldtoernooi LITE

14 mei 2021

Nadat er in februari al een streep ging door de reguliere versie, is afgelopen week definitief besloten om dit jaar ook GEEN Internationaal Marveldtoernooi LITE te houden.

De aangekondigde versoepelingen afgelopen week voor de buitensport zijn niet genoeg en ook de laatste strohalm, het overleg met Stichting Open Nederland voor het eventueel houden van een Toegangstest Event, heeft niet tot een opening geleid.

Marveld Tournament 2021 LITE Cancelled

We voelen dit als een enorme teleurstelling, zeker gezien alle voorbereidingen die we reeds hadden getroffen. Maar naar ons gevoel hebben wij er alles aan gedaan om het een kans van slagen te geven: we hebben onder andere het toernooiformat aangepast, de faciliteiten Corona proof gemaakt, het draaiboek herschreven, sponsoren vastgelegd, overleg gehad met sponsoren en vrijwilligers, meerdere overleggen gevoerd met KNVB, NOC/NSF, Gemeente Oost Gelre en Stichting Open Nederland, en de beslissing zolang mogelijk uitgesteld. Helaas zijn de ontwikkelingen omtrent het Covid-19 virus dusdanig dat ook nu nog geen toezegging omtrent activiteiten begin juni mogelijk is.

Dus helaas geen TOP jeugdvoetbal toernooi begin juni in Groenlo.

WEL zal er op donderdag 3 juni vanaf 20:00 uur een online Sponsoravond zijn, Grol Inside, met mooie en interessante tafelgasten. Deze avond wordt georganiseerd door Grol in samenwerking met het Internationaal Marveldtoernooi. De uitzending zal toegankelijk zijn voor iedereen. Verdere informatie hierover volgt komende week.

Vervolgens gaan we ons richten op een spetterende editie van het Internationaal Marveldtoernooi in 2022. Je kunt al vast de data noteren: 10, 11 en 12 juni 2022. Hopelijk kan dit dan weer in de gebruikelijke format plaats vinden en kunnen we weer een topjeugdvoetbal activiteit organiseren met hoge kwaliteit en enorme beleving.

Bestuur Internationaal Marveldtoernooi