Uitslagen & Standen

Toernooi opzet 2024

Twaalf jeugdteams van o.a. Europese topclubs strijden gedurende 3 dagen in 2 poules van 6 om de hoofdprijs. De leeftijdsgrens voor 2024: geboren op of na 1 januari 2009.

De nrs. 1 en 2 van beide poules gaan over naar de kruisfinales. De verliezers van de kruisfinales spelen om de 3e en 4e plaats en de winnaars de finale. De nrs. 3 en 4 van beide poules spelen ook kruisfinales. De verliezers van deze kruisfinales spelen de plaatsingswedstrijden om de 7e en 8e plaats en de winnaars om de 5e en 6e plaats. De nrs. 5 en 6 van beide poules spelen ook kruisfinales. De verliezers van deze kruisfinales spelen de plaatsingswedstrijden om de 11e en 12e plaats en de winnaars om de 9e en 10e plaats.

Alle poulewedstrijden, de kruisfinales en de finales duren 2 x 20 minuten. De plaatsingswedstrijden, m.a.w. de wedstrijden voor de plaatsen 5 t/m 12 duren 2 x 15 minuten.

Alle teams (spelers en staf) verblijven gedurende het gehele weekend op het nabijgelegen (loopafstand) luxueuze bungalowpark “Marveld Recreatie”.

Het Marveldtoernooi kenmerkt zich door een zeer hoog internationaal voetbalniveau gecombineerd met een uitermate ontspannen en prettige sfeer. Dit maakt het voor de teams zeer aantrekkelijk om jaar na jaar deel te nemen.