Uitslagen & Standen

Toernooi programma 2024

Onderstaand het globale toernooi programma (onder voorbehoud) van de 33e editie van het Internationaal Marveldtoernooi.

Vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni

START aankleding van het sportpark door vrijwilligers en bestuur.

Maandag 3 juni

Vervolg aankleding van het sportpark door vrijwilligers en bestuur.
Aankomst: PALMEIRAS

Dinsdag 4 juni

Aankomst CHINESE FOOTBALL BOYS

Woensdag 5 juni

Vervolg aankleding van het sportpark door vrijwilligers en bestuur en START inrichting sporthal.

Donderdag 6 juni

Vervolg aankleding van het sportpark en de inrichting van de sporthal door vrijwilligers en bestuur.

Om 16:00 uur hopen wij de voorbereidende werkzaamheden te hebben afgerond.

Aankomst van KRC GENK, FC BARCELONA, PARIS SAINT-GERMAIN en FC NORDSJAELLAND

Vanaf 19:15 uur INLOOP sponsoravond.

In de supergezellig aangeklede sporthal vindt vanaf 20:00 uur voor de 15e achtereenvolgende keer een SPONSORAVOND plaats. Deze avond wordt georganiseerd door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi in samenwerking met het bestuur van het Commercieel Team van Grol. De organisatie heeft het enigzins over een andere boeg gegooid maar wederom een zeer interessant en gevarieerd programma in petto. De avond zal gepresenteerd worden door Erik Dijkstra en Frank Evenblij van Bureau Sport!

Alle sponsoren van Grol en het Marveldtoernooi zijn voor deze avond uitgenodigd. Om 22:30 uur wordt het officiële gedeelte afgesloten, waarna eenieder wordt uitgenodigd in ons sportcafé voor een gezellige after party.

Vrijdag 7 juni

De dan al aanwezige teams kunnen tussen 08:30 en 10:00 uur ontbijten in de sporthal. Verder wordt die morgen nog de laatste hand gelegd aan de aankleding van het sportpark. Om 11:00 uur dienen alle voorbereidende werkzaamheden te zijn afgerond.

10:30 – 12:00 uur
Ontvangst van de overige deelnemende ploegen: AJAX, FEYENOORD, PSV, FC TWENTE/HERACLES, BORUSSIA DORTMUND en GROL. De overige ploegen zijn al eerder in de week gearriveerd.

12:30 – 14:00 uur
Officieel welkom

Welkomstwoord aan de deelnemende teams door Marco Frank (voorzitter van het bestuur Internationaal Marveldtoernooi) en Jos Hoenderboom, wethouder van de gemeente Oost Gelre.

Presentatie deelnemersveld Internationaal Marveldtoernooi 2024.

Warme maaltijd voor alle teams + teambegeleiders, reeds aanwezige scheidsrechters en overige vrijwilligers.

11:00 – 14:30 uur
Fotosessie: vanaf 11:00 uur wordt er van alle deelnemende teams een teamfoto gemaakt.
Verder hebben alle ploegen na de fotosessie en het officieel welkom vrijaf om zich naar de bungalows op Marveld Recreatie te begeven, te rusten en om zich verder voor te bereiden op het toernooiweekend.

14:00 uur
Meeting teamafgevaardigden
Deze bijeenkomst vindt plaats in de serre en staat onder leiding van de hoofden scheidsrechters- en arbitragezaken Jeroen Sanders en Karel van den Heuvel.

14:30 uur
Meeting scheidsrechters
Deze bijeenkomst vindt plaats in de serre en staat onder leiding van de hoofden scheidsrechters- en arbitragezaken Karel van den Heuvel.

15:00 uur
Meeting assistent-scheidsrechters en 4e officials
Deze bijeenkomst vindt plaats in de serre en staat onder leiding van Coördinatoren assistenten + 4e officials Wilco Lobbert.

16:00 – 18:30 uur
In dit tijdsbestek is voor alle deelnemende teams en teambegeleiders, reeds aanwezige scheidsrechters en overige vrijwilligers gelegenheid om gebruik te maken van een uitgebreide broodmaaltijd. De ploegen worden daarmee in staat gesteld om voor hun eerste poulewedstrijd te gaan eten.

17:30 uur
Openingswedstrijden
Op 3 velden tegelijk starten wij met de eerste groepswedstrijden in poule PEPSI. De openingswedstrijd op Veld Alferink is PSV (25e deelname) tegen PALMEIRAS (winnaar 2023), met opkomst van de F-pupillen van Grol. Alle teams spelen vanavond 2 groepswedstrijden van 2 x 20 minuten.

20:30 – 21:45 uur
Warme maaltijd voor alle deelnemende ploegen en scheidsrechters.

21:30 uur
Einde van de eerste toernooidag.

22:00 – 23:00 uur
Informele bijeenkomst voor alle trainers + leiders
van de deelnemende teams, inclusief de teambegeleiders en scheidsrechters. Deze bijeenkomst vindt plaats in de serre.

Zaterdag 8 juni

Van 08:00 tot 10:00 uur ontbijt in de sporthal voor alle deelnemende ploegen en vrijwilligers van het Marveldtoernooi.

Om 10:30 uur start van de 2e toernooidag.
Vandaag worden er door elk team 3 groepswedstrijden van 2 x 20 minuten gespeeld.

Tussen 11:30 en 14:00 uur lunch in de sporthal voor alle deelnemende teams en vrijwilligers van het Marveldtoernooi.

Om ca. 12:15 uur is er een pauze in het wedstrijdprogramma en vindt er een spelactiviteit voor de jeugd plaats op het Alferinkveld: Albert Heijn / Obbink Winkelwagen schieten!

Om 13:30 uur wordt ons toernooiprogramma vervolgd met de groepswedstrijden.

Na afloop van de tweede toernooi dag vindt er om 18:30 uur voor alle deelnemende teams een gezamenlijk diner plaats in de sporthal. De rest van de avond kunnen door de teams naar eigen believen worden ingevuld.

Aansluitend is er om 20:00 uur een diner voor officials en overige gasten van het Internationaal Marveldtoernooi, eveneens in de sporthal.

Zondag 9 juni

Van 08:00 tot 10:00 uur ontbijt in de sporthal voor alle deelnemende teams en vrijwilligers van het Marveldtoernooi.

Om 09:30 uur start van de derde toernooi dag met kruisfinales: de nrs. 5 + 6, nrs. 3 + 4 en de nrs. 1 + 2, vervolgens plaatsingswedstrijden voor de plaatsen 5 t/m 12 en vervolgens de wedstrijd om de 3e en 4e plaats en de finale.

Tussen 11:30 en 14:00 uur lunch in de sporthal voor alle deelnemende teams en vrijwilligers van het Marveldtoernooi.

De finale van het 32e Internationaal Marveldtoernooi staat gepland om 15:45 uur.

Zo snel mogelijk na de finale vindt de prijsuitreiking plaats, telkens weer een ware happening voor de echte voetballiefhebber. Wij hebben aan iedereen dan ook het vriendelijke verzoek om t/m de prijsuitreiking te blijven.

Ca. 17:30 uur is het einde van het voetbalprogramma van het 34e Internationaal Marveldtoernooi. Van 17:30 tot 21:30 uur is er een gezellig samenzijn met alle vrijwilligers die hebben meegewerkt om het toernooi te doen slagen. Wij nodigen iedereen die een steentje heeft bijgedragen hiervoor dan ook van harte uit. Met z’n allen wordt het toernooi op een waardige manier afgesloten.

Om 18:00 uur zullen AJAX, FEYENOORD, PSV, FC TWENTE/HERACLES, KRC GENK, FC BARCELONA, BORUSSIA DORTMUND en FC NORDSJAELLAND vertrekken.

Ca. 18:15 uur warme maaltijd bij Marveld Recreatie voor alle nog aanwezige ploegen.

Maandag 10 juni

Vandaag vertrekken PARIS SAINT-GERMAIN, PALMEIRAS en CHINESE FOOTBALL BOYS.

Grote schoonmaak van het sportpark Den Elshof.

Het 34e Internationaal Marveldtoernooi is echt ten einde als alles is opgeruimd. Hopelijk kunnen we concluderen, dat wij weer een fantastisch en succesvol evenement achter de rug hebben. Maar nog belangrijker is dat iedereen genoten heeft en er met erg veel plezier op terug kijkt, want daar doen wij het als bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi uiteindelijk allemaal voor. Op naar de 35e editie van Internationaal Marveldtoernooi in 2025 (13, 14 en 15 juni)!