Uitslagen & Standen

Kidsplein

Op het “Pindakaas Jumbo Bennink Kidsplein” (JumPin Kidsplein) is ook dit jaar weer genoeg te doen voor de jeugdige toeschouwers van het toernooi. Men kan zich het gehele weekend weer vermaken op de aanwezige springkussens, panna-toernooien spelen op de voetbalveldjes en deelnemen aan enkele georganiseerde interactieve activiteiten.

De Beleverij: plezier maken!

Voor de jeugd is De Beleverij uit Hengelo er op zaterdag 3 en zondag 4 juni. Van circa 10:00 tot 15:30 uur zijn ze aanwezig met voetbal-/funpakket om de kids te vermaken:

Diverse voetbalactiviteiten:

  • 4×4 voetbalboarding
  • Voetbaldart
  • Punten schieten
  • Snelheid schieten
  • Voettennis
  • Panna arena (overdekt)
  • Fort Knight (hutten bouwen en Nerfen)

Er zijn te gekke prijzen te winnen.

Marveld Tournament 2019 - Attack Football

Springkussens

Marveld Tournament 2019 - Air Cushion

Aan springkussens nooit een gebrek op het Marveldtoernooi. Er zullen weer verschillende springkussens staan op het Kidsplein, voor elke leeftijdscategorie minimaal één. De springkussens staan altijd garant voor uren speelplezier!

Univé Panna Arena

Univé is één van de vele sponsoren op het Marveldtoernooi. Jaarlijks stellen zij een panna arena ter beschikking, zodat de jeugd tijdens de toernooidagen lekker een balletje kan trappen. De panna arena is één van de aanwezige opblaasbare arena’s op het toernooi!

Verloting

Marveld Tournament 2019 - Lottary

Op de zaterdag en zondag zal er een verloting gehouden worden, waarbij prachtige prijzen zijn te winnen. Prijs per lot is € 0,50 en 6 loten voor € 2,50. Steun het Marveldtoernooi door een lot te kopen en maak daarnaast ook nog eens kans op leuke prijzen.

Rolugro Panna Arena

Marveld Tournament 2019 - Rolugro Soccerboarding

Ook de inmiddels beruchte ronde panna arena met de harde boarding van Rolugro zal weer te vinden zijn op het Kidsplein dit jaar. Niets is leuker voor een voetballer om de hele dag te voetballen en panna’s uit te delen aan je vrienden!

DJ

Marveld Tournament 2019 - DJ's

Op de zaterdag en zondag is er wederom een DJ aanwezig om tussen de wedstrijden door het publiek te vermaken met de allernieuwste muzieknummers. Als er op het hoofdveld gescoord wordt, zal de DJ de feestvreugde versterken, net als in een echt voetbalstadion!

De activiteiten zullen worden begeleid door enthousiaste freestyle voetballers. Belangrijke tip: vergeet niet je voetbalschoenen mee te nemen! Je ziet het, naast jeugdvoetbal op topniveau zijn er dus voldoende leuke andere dingen te zien en te doen tijdens het Marveldtoernooi.