Aankondiging digitale sponsoravond Grol Inside

21 mei 2021

Het hoge woord is eruit. Ook dit jaar helaas geen editie van het Internationaal Marveldtoernooi. De geldende coronamaatregelen maken het organiseren van een regulier toernooi, en zelfs een LITE versie, onmogelijk.

Maar net als onze sponsoren, blijven ook wij als vereniging en toernooiorganisatie, ondernemen.

Geen Internationaal Marveldtoernooi, maar wél een sponsoravond!

Graag nodigen wij naast onze trouwe sponsoren, alle belangstellenden uit voor deze unieke editie van de jaarlijkse sponsoravond van Grol en het Internationaal Marveldtoernooi. Geen editie in de sporthal van Sportpark Den Elshof, maar een online event live vanuit ons eigen sportcafé, genaamd: Grol Inside!

Wij presenteren een gevarieerde avond met aansprekende gasten, die wij verwelkomen aan de stamtafel van ons sportcafé. Kijk en luister op donderdag 3 juni mee hoe onze gasten aan de tand worden gevoeld door presentator Eddy van der Ley. Onder de gasten: clubmensen, enthousiaste ondernemers en inspirerende gasten uit de voetballerij, zoals Bert van Oostveen en Hans Martijn Ostendorp. Deze avond biedt dus voor ieder wat wils. Uiteraard sluiten wij het programma af met een flinke dosis humor!

Praat mee in de live chat en stel jouw vraag aan onze presentator of een gast aan de stamtafel. De livestream is geopend vanaf 20:00 uur en duurt tot ongeveer 21:45 uur.

Ben je benieuwd naar het programma en onze gasten? Klik dan snel op de onderstaande link!

Bekijk hier het programma!

Enkele dagen voorafgaand aan het evenement delen wij de link naar de livestream op onze website en social media.

Wij heten je van harte welkom en wensen je alvast heel veel plezier!

Grol
Bestuur Stichting Internationaal Marveldtoernooi