Uitslagen & Standen

FAQ voor scouts, officials en voetbalclubs

Op deze pagina vind je een overzicht van veelgestelde vragen voor scouts, officials en voetbalclubs, die graag een bezoek willen brengen aan het Internationaal Marveldtoernooi.

1. Ik ben scout en wil graag het Marveldtoernooi bezoeken. Moet ik me vooraf aanmelden?

Wil je als scout het Marveldtoernooi bezoeken, neem dan vooraf contact op met onze secretaris Tonnie Zieverink. Hij zal je verder informeren over je bezoek. Voor scouts van deelnemende clubs zal een kaart klaar liggen bij de kassa. Scouts van niet deelnemende clubs kunnen ter plekke een entree kaart bij de kassa kopen. Er worden geen parkeerplaatsen gereserveerd. Bij aankomst aanwijzingen van de verkeersregelaars opvolgen. Scouts kunnen zich na aankomst melden bij het wedstrijdsecretariaat voor meer informatie, een spelerslijst en verdere kennismaking.

2. Ik ben scheids- of grensrechter en wil me graag inzetten voor het Marveldtoernooi, kan dat?

We werken met een vaste club scheids- en grensrechters, waaronder enkele professionele KNVB en FIFA scheidsrechters. Elk jaar geven we, in overleg met ons “Hoofd arbitrage” een aantal nieuwe jonge en talentvolle scheids- en grensrechters de kans om op het toernooi te arbitreren. Denk jij dat je geschikt bent, neem dan contact op met onze secretaris Tonnie Zieverink

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan contact op onze secretaris Tonnie Zieverink.