Uitslagen & Standen

FAQ voor bezoekers

Op deze pagina vind je een overzicht van veelgestelde vragen voor bezoekers aan het Internationaal Marveldtoernooi.

1. Wanneer vindt het Marveldtoernooi 2024 plaats?

De 34e editie van het Internationaal Marveldtoernooi zal in 2024 plaatsvinden van 7 t/m 9 juni. De toernooidata voor de komende toernooien zijn, onder voorbehoud:
2024: 7, 8 en 9 juni (Pinksteren 19 mei)
2025: 13, 14 en 15 juni (8 juni Pinksteren)
2026: 12, 13 en 14 juni (24 mei Pinksteren)
2027: 4, 5 en 6 juni (16 mei Pinksteren)
2028: 9, 10 en 11 juni (4 juni Pinksteren)

2. Waar vindt het Marveldtoernooi plaats?

Het toernooi vindt jaarlijks plaats op de velden van Sportpark Den Elshof van SV Grol, Oude Winterswijkseweg 37, 7141 DE Groenlo. Een routebeschrijving en parkeerinformatie vind je op onze website.

3. Waar kan ik parkeren?

Sportpark Den Elshof beschikt over een ruime parkeerplaats, daarnaast is er een extra parkeerplaats tegenover het sportpark. Verkeersregelaars wijzen je de weg.

4. Ik wil het Marveldtoernooi graag meerdere dagen bezoeken. Zijn er accommodaties in de buurt om te overnachten?

Het Internationaal Marveldtoernooi vindt plaats op Sportpark Den Elshof in Groenlo. Naast het sportpark vind je vakantiepark Marveld Recreatie met o.a. diverse soorten bungalows en Aparthotel Havezate Marveld. Bekijk hier het speciale arrangement voor het toernooiweekend. Verder vind je op onze website een overzicht van hotels en accommodaties in de directe omgeving.

5. Ik kan het Marveldtoernooi helaas niet bezoeken. Kan ik het toernooi online volgen?

Ja, dat kan! We houden de thuisblijvers op de hoogte via onze website en social media kanalen (Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat) en de wedstrijden op het Alferink Veld (hoofdveld) zijn live te volgen via de livestream.

6. Is er nog meer te beleven tijdens het Marveldtoernooi?

Jazeker! Op het Kidsplein zijn er verschillende activiteiten voor de jonge bezoekers. Je vindt er springkussens, voetbalspellen, panna arena, soccerboarding etc. Neem je voetbalschoenen dus mee!

7. Ik wil het Marveldtoernooi graag met mijn jeugdteam bezoeken, is er een speciaal groepsarrangement?

Wil je met je team ons toernooi bezoeken, dan hanteren we een groepskorting van 30%. Neem hiervoor vooraf contact op met onze penningmeester Koen Bleumink en bestel alvast je de kaarten.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan contact op onze secretaris Tonnie Zieverink.