Uitslagen & Standen

Partnerschap tussen het Internationaal Marveldtoernooi en Marotura vernieuwd

8 mei 2023

Het familiebedrijf Marotura – dat groot fan is van voetbal – is ook de komende 5 jaar de online business partner voor het Internationaal Marveldtoernooi. We zijn als toernooiorganisatie blij dat Marotura de komende jaren hun steentje wil blijven bijdragen aan het Internationaal Marveldtoernooi. Marotura is gespecialiseerd in digitale oplossingen voor de online business en digitalisatie & IT en helpt ons onder andere met de social media rondom het toernooi.

Marveldtoernooi en Marotura verlengen partnership

Het stimuleren van jong talent en samen winnen ligt Marotura na aan het hart. Dit is precies wat het Marveldtoernooi mogelijk maakt voor jong voetbaltalent van over de hele wereld. Als familiebedrijf begrijpt Marotura bovendien het belang van teamwork en samenwerking, om samen tot uitstekende resultaten te komen. Daarbij zijn zowel op het voetbalveld als op het digitale vlak naast een duidelijke strategie en tactiek ook passie en betrokkenheid cruciaal voor het bereiken van succes.

Marveldtoernooi en Marotura verlengen partnership

“We verheugen ons erop om ook de komende 5 jaar nauw met het Marveldtoernooi samen te werken en zo onze ervaringen en kennis te delen. Laten we samen de toekomst van de voetbalsport en van de digitale wereld vormgeven”, aldus Achmed Taouil, mede-eigenaar van Marotura.

Wil je meer weten over hoe Marotura bedrijven ondersteunt om hun digitale aanwezigheid te verbeteren, neem dan een kijkje op hun website: www.marotura.com.