Nog één keer nagenieten!

15 juni 2023

Het is alweer bijna 2 weken geleden dat Palmeiras zich tot winnaar van de 33e editie van het Marveldtoernooi mocht kronen. Het is een prachtige editie geworden met mooie wedstrijden op een hoog niveau. De openingswedstrijd tussen FC Barcelona en Ajax zorgde meteen voor een mooie start van het toernooi, waarbij er aan publieke belangstelling geen gebrek was, mede dankzij het prachtige weer. Langs deze weg willen wij alle sponsoren en vrijwilligers nogmaals hartelijk danken! Geniet nog één keer na met onderstaande aftermovie, geproduceerd door onze sponsor eDroneVideo.

Ook is er dit jaar weer een grote hoeveelheid foto’s gemaakt door onze fotografen Marcel Houwer, René van den Mosselaar, Stefan Kempers, Sanne Waenink, Tije Rood, Jan Havekes en John en Jill Ligtenberg. Deze foto’s en ook video’s zijn te bekijken via verschillende kanalen:

Terugblik sponsoravond!

Een prachtige start van het 33e Marveldtoernooi, dat was de sponsoravond van Grol en Stichting Internationaal Marveldtoernooi.

De bijna 500 gasten kregen een mooi, afwisselend en humorvolle avond aangeboden. Bekijk onderstaande impressie, met dank aan Jip Oostendorp en Pablo Vriezen van GoldhouseMedia.