Marveldtoernooi en Grolsch verlengen samenwerking met wederom 5 jaar

8 februari 2021

Het Internationaal Marveldtoernooi en Grolsch kennen al een hele lange samenwerking. Grolsch, in dit verband is dat Grolsch Bierbrouwerij Nederland samen met De Klok Drankenhandel Groenlo, sponsort het Marveldtoernooi, een 3-daags internationaal jeugdvoetbaltoernooi met O15 teams van betaald voetbalverenigingen uit binnen- en buitenland, zowel financieel als materieel. Te denken valt hierbij bijvoorbeeld aan het jaarlijks beschikbaar stellen van een luchtballonvaart voor twaalf vrijwilligers van het toernooi. Tesamen met andere sponsoren maken zij het de Stichting Internationaal Marveldtoernooi mogelijk om jaarlijks één van de beste O15 toernooien in Europa te houden.

Marveld Tournament - Grolsch en Marveldtoernooi verlengen samenwerking
Marco Frank (Internationaal Marveldtoernooi) en Alex Evenhuis (Grolsch) verheugd over verlenging samenwerking.

Ondanks dat de Grolsch in 2004 met de productielocatie is verhuisd naar Boekelo, is de band tussen beide partijen niet verzwakt. Integendeel, misschien wel hechter: minimaal twee maal per jaar komt men bij elkaar om elkaar bij te praten over de laatste ontwikkelingen en te kijken hoe men elkaar kan versterken. Afgelopen maand is het huidige sponsorcontract met 5 jaar verlengd. Het bestuur van het Internationaal Marveldtoernooi is daar zeer blij mee. Grolsch Bierbrouwerij Nederland en De Klok Drankenhandel Groenlo spreken hiermee vertrouwen uit in de toernooi-organisatie, ook in deze lastige tijden met beperkende Corona maatregelen.

Namens Grolsch Bierbrouwerij en De Klok Drankenhandel was Alex Evenhuis aanwezig bij de ondertekening van het contract. Voorzitter Marco Frank vertegenwoordigde de toernooi-organisatie. Op dezelfde avond werd ook het sponsorcontract tussen Grolsch en Grol met 5 jaar verlengd. Ook daar bestaat de sponsoring uit een financieel en een materieel deel.