We staan in de startblokken: Grol Inside! (update gasten en link naar de livestream)

2 juni 2021
Marveld Tournament - Sponsoravond Grol Inside 2021

In de afgelopen periode is er hard gewerkt aan de totstandkoming van Grol Inside, de digitale sponsoravond van Grol en het Internationaal Marveldtoernooi. Morgenavond, donderdag 3 juni, is het om 20:00 uur dan eindelijk zover. Jij kijkt toch ook mee?

Klik hier voor de link naar de livestream en het programma

Naast de link naar de livestream en het programma, heeft de organisatie tevens een update met betrekking tot de gasten aan de stamtafel. Waar corona het Marveldtoernooi onmogelijk maakt, heeft het ook zijn invloed op de beschikbaarheid van enkele gasten. Helaas kunnen zowel Maxime Bennink als Andries Ulderink niet aanschuiven, aangezien zij beide te kampen hebben met gewijzigde quarantaine-maatregelen. Gelukkig is er snel geschakeld en zijn wij blij om twee nieuwe gasten te mogen verwelkomen. Zowel Raymond van Meenen (Manager Feyenoord Academy) als Wout Walterbos (trainer Grol JO13-1) zullen namelijk hun opwachting maken tijdens Grol Inside!

Met Raymond van Meenen haalt de organisatie een echte ambassadeur van het Marveldtoernooi naar Groenlo. Raymond is een graag geziene gast tijdens het toernooi en reist iedere editie af naar Groenlo voor een bezoek aan Sportpark Den Elshof. Als voormalig scheidsrechter en tegenwoordig manager van de Feyenoord Academy, vertelt hij graag over het belang van het toernooi voor de jeugdspelers van een BVO. Wout Walterbos maakt de tafel compleet tijdens dit blok van de liveshow. De talentvolle trainer, volgend jaar tevens actief in de jeugdopleiding van De Graafschap, praat ons samen met Jos Heutinck bij over de ontwikkelingen binnen onze eigen opleiding.

Graag nodigen wij naast onze trouwe sponsoren, alle belangstellenden uit voor deze unieke editie van de jaarlijkse sponsoravond van Grol en het Internationaal Marveldtoernooi. Kijk en luister vanaf 20:00 uur mee hoe onze gasten aan de tand worden gevoeld door presentator Eddy van der Ley. Praat mee in de live chat en stel jouw vraag aan onze presentator of een gast aan de stamtafel. De livestream is geopend vanaf 20:00 uur en duurt tot ongeveer 21:45 uur.

Link livestream

Wij heten je van harte welkom en wensen je alvast heel veel plezier!

Grol

Bestuur Stichting Internationaal Marveldtoernooi