Ellen Simmelink stopt als bestuurslid Marveldtoernooi

2 januari 2021

Beste volgers van het Internationaal Marveldtoernooi, Langs deze weg laat ik jullie weten dat ik, na 17 jaar, stop als bestuurslid van het Internationaal Marveldtoernooi. Het nemen van deze beslissing is niet makkelijk geweest. Lange tijd was het Marveldtoernooi een deel van mij, van eind augustus tot eind juni was het een stukje van mijn leven.

Maar nu is het mooi geweest. Het is tijd het stokje aan iemand anders over te dragen. Fris bloed binnen het bestuur. Iemand met misschien weer hele andere, nieuwe ideeën. En dat is goed; zo hoort het ook. Ga ik het missen? Oh ja, zeker! Mijn mede bestuursleden ga ik zeker missen, want we waren / zijn in mijn ogen een prachtig team. Acht perfectionisten op een rij, maar dat werkte als een trein, een geöliede machine. En verder ga ik zoveel dingen missen: het contact dat ik met vele mensen heb opgebouwd in de loop der jaren, de spanning op vrijdagavond voordat de eerste bal rolt, de stress rondom de deadline van het programmaboek, de grappen en grollen, het schrijven van de dagelijkse blogs tijdens het toernooi, de vele mooie, spannende, leuke, grappige en ontroerende momenten en nog zoveel meer. Ik heb het vaker gezegd, het toernooi voelde voor mij altijd als een schoolkamp van de lagere school. Keihard werken, lange dagen, weinig slaap, veel (heel veel) plezier, en het belangrijkste, schitterend voetbal. Voetbaltalenten in de dop spelend bij de meest fantastische clubs uit Nederland, Europa en ver daarbuiten.

Het is goed zo…..Langs deze weg zeg ik graag tot ziens! Ik wil iedereen bedanken voor alle mooie herinneringen die ik voor altijd bewaar aan dit fantastische toernooi. Marco, Tonnie, Toon, Ramon, Sander, Koen en Frank jullie zijn toppers! Dank voor de fantastische samenwerking al die jaren. Succes met alle voorbereidingen voor weer een nieuw, prachtig toernooi. Dit keer alleen zonder mij….. Ik wens mijn opvolg(st)er een net zo mooie tijd als dat ik heb gehad.

p.s. Hierbij maak ik de afspraak met jullie dat ik wel de ‘sponsor’ blijf van de snoeppot op het wedstrijdsecretariaat.

Dag!