Uitslagen & Standen

Aftellen naar het Marveldtoernooi 2022!

7 juni 2022

Aftellen! Na een afwezigheid van 2 jaar gaat het Marveldtoernooi eindelijk weer van start. Op vrijdag 10 juni barst het voetbalgeweld weer los. Het hele weekend kan er wederom genoten worden van fantastisch jeugdvoetbal! Teams uit heel Europa en van ver daarbuiten zullen dit weekend laten zien wat ze aan voetbalkwaliteiten in huis hebben. Na 2 jaar absentie heeft het Marveld bestuur alles uit de kast getrokken om de nationale en internationale top van de jeugdteams naar Groenlo te krijgen. Met trots presenteert het bestuur dan ook het fantastische deelnemersveld.

Aankomst teams

Vanaf dinsdag 7 juni zullen langzaam de eerste buitenlandse teams gaan binnendruppelen Dit jaar zal Red Bull Bragantino uit Brazilië als eerste arriveren. De dagen erna zullen we FC Barcelona, Odense BK, VfL Wolfsburg en Slavia Praag, Ajax, Feyenoord, PSV, AZ, FC Twente/Heracles, Borussia Mönchengladbach, en Grol op Sportpark den Elshof verwelkomen.

Kidsplein

Ook dit jaar is er genoeg te doen voor de jeugdige toeschouwers van het toernooi. Kinderen vanaf 2 jaar zijn al welkom!
Pindakaas en Jumbo Bennink zijn de samenwerking aangegaan en staan samen op het “JumPin” kidsplein. Zij gaan de kinderen aldaar tijdens het weekend een onvergetelijke dag bezorgen. Ze hebben zelfs een prijsvraag uitgeschreven!
Ook kunnen de kids zich het gehele weekend weer vermaken op de aanwezige springkussens, panna-toernooien spelen op de voetbalveldjes en deelnemen aan enkele georganiseerde interactieve activiteiten bij ,,de Beleverij daar maak je wat mee!” nieuw op ons toernooi. Er is zelfs een echte Nerf Sjoeterz battle!

Openingswedstrijd

Dit jaar opent het toernooi met de Nederlandse “Klassieker”, Feyenoord – Ajax. Noteer daarom nu alvast in je agenda: vrijdagavond 10 juni 17:30 uur.

Marveldtoernooi Online volgen en beleven

Hoewel het toernooi afgelopen twee jaar niet heeft kunnen plaats vinden, heeft de organisatie niet stil gezeten. Zo is er in samenwerking met onze partner Idee Media een nieuwe frisse website gelanceerd. Op deze drietalige (Nederlands, Engels en Duits) site proberen we alle fans, toeschouwers en thuisblijvers te informeren over het verloop van het toernooi met uiteraard de uitslagen, maar ook diverse interviews, foto’s en video’s. Via Social Media delen we alle belevingen voor-tijdens- en na het toernooiweekend.

Succes GROL!

Het eigen team van Grol is vanzelfsprekend weer deelnemer aan het toernooi. Zij doen voor de 31e keer mee. Het team bestaat dit jaar, naast 2e jaars O15-1 en 1e jaars O17-1 spelers, per dag ook uit vijf 2e jaars O17-1 spelers. Het team heeft dispensatie ontvangen vanwege 2 seizoenen corona. Dit is tevens goed om weerstand te kunnen bieden tegen de betaalde clubs. De laatste jaren lukt dat steeds beter. Het is telkens weer een fantastische ervaring voor deze spelers. Wij wensen het team van Grol in ieder geval heel veel succes!

Team Grol - Marveld Tournament 2022