Uitslagen & Standen

Internationaal Marveldtoernooi, Grolsch en De Klok Dranken verlengen Samenwerking

25 mei 2023

Grolsche Bierbrouwerij Nederland B.V., De Klok Dranken B.V. en Stichting Internationaal Marveldtoernooi hebben hun samenwerking verlengd. Grolsch en De Klok Dranken ondersteunen het 3-daagse internationale voetbaltoernooi van Grol in Groenlo al jaren op meerdere fronten en afgelopen week is dit verlengd met een nieuwe overeenkomst.

Alex Evenhuis, senior accountmanager bij Grolsch: “Het Internationaal Marveldtoernooi is een prachtig evenement voor Groenlo en de regio, met landelijke en internationale uitstraling. Als Grolsch en De Klok Dranken willen we graag ons steentje blijven bijdragen, zodat het toernooi ook in de komende jaren het zeer hoge niveau kan vast houden.“ Tonnie Zieverink, secretaris van het Marveldtoernooi: “ Het Marveldtoernooi is meer dan alleen een serie wedstrijden. Het is een event waar een grote groepen sporters, vrijwilligers, bedrijven en voetballiefhebbers samenkomen. Met Grolsch en De Klok Dranken hebben we twee sterke partners die ons op diverse onderdelen kunnen faciliteren. We zijn dus ook erg blij met deze vernieuwde overeenkomst.“

Internationaal Marveldtoernooi en Marotura verlengen samenwerking
Alex Evenhuis van Grolsch (links) en Marco Frank en Tonnie Zieverink van Marveldtoernooi (rechts) ondertekenen de nieuwe overeenkomst.

Ballonvaart vrijwilligers Marveldtoernooi

Een van de activiteiten welke door Grolsch en De Klok Dranken wordt gefaciliteerd is de ballonvaart. Elk jaar sluit het bestuur van het Marveldtoernooi het toernooiweekend af met een gezellig samenzijn met alle vrijwilligers. Een vast onderdeel van deze afsluiting is de loting voor de ballonvaart. 12 Vrijwilligers mogen mee en genieten van een spectaculair uitzicht over Groenlo en omgeving! Afgelopen week was het dan zover, de gelukkige winnaars van vorig jaar gingen de lucht in. Het werd een prachtige vlucht waarbij men uiteindelijk in Westendorp weer met beide benen op de grond kwamen! We danken Grolsch en De Klok voor deze prachtige ervaring.