Drie nieuwe Topsponsoren Internationaal Marveldtoernooi

14 april 2022

In het weekend van 10 t/m 12 juni vindt de 32e editie van het Internationaal Marveldtoernooi plaats. De voorbereidingen zijn in volle gang. De lijst met deelnemers is inmiddels bekend en het wedstrijdschema is afgelopen week gepresenteerd. Ook de gesprekken met de sponsoren verlopen goed. Samen met de vrijwilligers is de grote groep materiële en financiële sponsoren het fundament van het toernooi. Zij maken het mogelijk om een prachtig drie-daags internationaal jeugdtoernooi te houden bij Grol in Groenlo. In het programmaboek, op onze website en op uitingen tijdens het toernooi-weekend zullen deze sponsoren zo veel mogelijk gepresenteerd worden.

Drie van hen willen we er nu al vast uitlichten. Zij zijn namelijk Topsponsor van het toernooi geworden. Dit zijn Maarse Drukwerk, Addink Media en MIJN Magazine.

Maarse Drukwerk

Maarse Drukwerk uit Eibergen zal de komende vijf edities al het drukwerk verzorgen van het toernooi, varierend van programmaboek, posters, clubvlaggen tot uitslagen- en standendoek. Daarmee nemen ze het stokje over van Print2Pack/Weevers Grafimedia uit Vorden die dit jarenlang heeft verzorgd. Maarse Drukwerk is geen onbekende bij Grol, want ze verzorgen jaarlijks het drukken van de presentatiegids.

Fabian Maarse van Maarse Drukwerk (rechts) en Marco Frank van het Internationaal Marveldtoernooi zijn verheugd over de toekomstige samenwerking.

Addink Media Groep

Addink Media Groep uit Lichtenvoorde zal de komende drie edities fungeren als één van de mediapartners van het toernooi. Via de LED schermen langs de N18 en in Doetinchem centrum en bij diverse reclame displays in de regio geven zij de mogelijkheid voor aankondigingen over het toernooi. Daarnaast zal er tijdens het toernooi-weekend ook een groot formaat mobiel LED scherm beschikbaar zijn voor diverse aankondigingen. Een zeer welkome aanvulling voor de PR rondom het toernooi.

Rutger Addink van Addink Media Groep (links) en Tonnie Zieverink van het Internationaal Marveldtoernooi beklinken het nieuwe 3-jarige contract.

MIJN Magazine

MIJN Magazine van uitgever Romeo Delta uit Zieuwent is de derde nieuwe Topsponsor. Via MIJN Magazine is er voor de komende vijf edities de mogelijkheid om regiobreed het toernooi te promoten. Een prachtige mogelijkheid en we zijn verheugd om met René Doppen en zijn team te mogen samenwerken.

Wij willen deze drie sponsoren, maar natuurlijk ook alle overige sponsoren hartelijk danken voor hun support, medewerking en ondersteuning. We hopen voor eind april alle gesprekken af te ronden. De focus zal dan verschuiven naar het vastleggen van de vrijwilligers en de daadwerkelijk uitvoering zodat we op donderdagavond 9 juni kunnen starten met de sponsoravond en we op dinsdag 7 juni de eerste ploeg kunnen ontvangen.