Results & Standings

Quint Kristen nieuw in organisatie Internationaal Marveldtoernooi

22 October 2021

Het bestuur van het Internationaal Marveldtoernooi is blij met de uitbreiding van het bestuur met Quint Kristen.

Quint zal in eerste instantie met name helpen bij de organisatie rondom de accommodatie en nevenactiviteiten. De 26-jarige Quint, in het dagelijks leven werkzaam bij Niessink & Partners in Neede, is geen onbekende voor het Marveldtoernooi, aangezien hij al meerdere jaren actief is als vrijwilliger bij het toernooi. Daarnaast is hij ook op meerdere fronten actief bij de organiserende vereniging Grol: speler van Grol 2 veld, speler van Grol 1 zaal, bestuurslid supportersclub en jeugdleider van de JO17-2.

Quint was blij verrast toen hij gevraagd werd om het organisatie-team te versterken en hij heeft er dan ook enorm veel zin in: “Het Internationaal Marveldtoernooi is een fantastisch toernooi. Het is een unieke beleving voor de spelers, toeschouwers en sponsoren: vier dagen voetbalfeest op en naast het veld. En om nu deel uit te mogen maken van de organisatie is een prachtige nieuwe uitdaging.“

Wij wensen Quint heel veel succes en plezier. Op dit moment is het bestuur nog bezig om de vacature van PR functie in te vullen.