Gebruiksvriendelijke nieuwe website Internationaal Marveldtoernooi

12 februari 2021

Op vrijdag 12 februari heeft het Internationaal Marveldtoernooi een nieuwe website gelanceerd. Een website die geschikt is voor zowel desktop als ook mobiel en tablet. In samenwerking met partner IdeeMedia is er gekozen voor een frisse nieuwe professionele styling. Voor de potentiële deelnemers en bezoekers van het toernooi is het makkelijker gemaakt om de juiste informatie te vinden door twee entree buttons te tonen bij het openen van de homepage.

Marveld Tournament - New Website
Nieuwe website voor het Internationaal Marveldtoernooi gelanceerd

De toernooi-organisatie is afgelopen maanden zeer druk geweest om de website van alle informatie te voorzien. Er is gekozen voor drie taalversies: Nederlands, Engels en Duits. Natuurlijk is er aandacht voor actuele zaken, maar ook is informatie van voorgaande toernooien terug te vinden, voorzien van de nodige foto’s. Ook de database met alle spelers die op het toernooi gespeeld hebben, is onderdeel van de nieuwe website. Daarnaast zijn de social media kanalen van het Marveldtoernooi geïntegreerd in de site. Vanzelfsprekend is er ook voldoende ruimte gemaakt om het grote aantal sponsoren, die het toernooi ondersteunen, te presenteren.

Ramon Porskamp, de beheerder van de site, kijkt tevreden terug op het ontwikkelingsproces samen met IdeeMedia: “We hebben nu weer een prachtige functionele website, helemaal van deze tijd, die enorm goed past bij ons toernooi. De nieuwe site kan weer een groot aantal jaren mee.“