Anne-Marie Elshof nieuw bestuurslid Internationaal Marveldtoernooi

19 november 2021

Per 15 november is Anne-Marie Elshof toegevoegd aan het bestuur Internationaal Marveldtoernooi. Zij vervult de vacature die was ontstaan door het stoppen van Ellen Simmelink. Anne-Marie zal zich gaan bezig houden met PR en Communicatie, maar ook met de commerciële aspecten van het toernooi.

Anne-Marie is werkzaam bij Trading Park B.V in Groenlo. Ze houdt zich dagelijks bezig met onder andere het onderhouden van de contacten met hun internationale leveranciers.
Van oorsprong een horecahart, echter Anne-Marie heeft in de loop der jaren haar werk carrière verrijkt in het (internationale) accountmanagement in de grafische handel en de eventbranche.

Met haar ervaring, enthousiasme, talenkennis en wilskracht is zij dus een fantastische aanvulling op het team dat jaarlijks één van de meest aansprekende internationale jeugdvoetbaltoernooien voor Onder 15 teams in Europa organiseert.
Anne-Marie kent de Grol goed via haar partner Dennis Dibbets, die jarenlang in Grol 1 heeft gekeept en nog steeds actief betrokken is bij de Grol. Hun zoon Aage die in de JO11-1 selectie voetbalt, en Grol was tevens voor dochter Sill de springplank naar haar inmiddels landelijke tenniscarrière. Deze functie past dus prima in het sportieve leven van haar gezin.

Als toernooiorganisatie zijn we dan ook ontzettend blij met Anne-Marie als nieuw bestuurslid. Samen met het recentelijk toetreden van Quint Kristen zijn we als team weer helemaal compleet!
We gaan dan ook met veel enthousiasme aan de slag voor het 32e Internationaal Marveldtoernooi dat plaats vindt van 10 t/m 12 juni 2022.

Anne Marie Elshof nieuw bestuurslid Internationaal Marveldtoernooi