Uitslagen & Standen

Wedstrijdopnames 2023

Na 3 dagen internationaal topvoetbal, 42 wedstrijden, schitterende doelpunten en fantastische acties is het onmogelijk om alle hoogtepunten samen te vatten in één video. Bekijk daarom onderstaande aftermovie met de highlights van het Marveldtoernooi 2023.

Naast onderstaande aftermovie staan er op ons YouTube-kanaal nog meer video’s en wedstrijdreportages. Heb je deze gemist, of wil je ze gewoon nog een keer zien, klik dan op één van de onderstaande video’s en bekijk alle video’s in de afspeellijst (klik, om afspeellijst te openen, linksboven op het lijstpictogram in onderstaande YouTube-player) “International Marveld Tournament 2023”.

Dankzij onze sponsor Live Vision zijn alle wedstrijden, welk zijn uitgezonden via de livestream, via YouTube terug te kijken. Onderstaand vind je alvast de linkjes naar de beelden.

Vrijdag 2 juni

Zaterdag 3 juni

Zondag 4 juni

Opnames Usportfor

Naast de beelden van LiveVision zijn er ook opnames gemaakt middels het eigen camerasysteem van Usportfor op het Alferink veld. Onderstaand de linkjes naar de opgenomen wedstrijden.

Vrijdag 2 juni

Zaterdag 3 juni

Zondag 4 juni