Toernooi opzet 2020

Twaalf jeugdteams van o.a. Europese topclubs strijden gedurende 3 dagen in 2 poules van 6 om de hoofdprijs. De leeftijdsgrens voor 2020: geboren op of na 1 januari 2005.

De nrs. 1 en 2 van beide poules gaan over naar de kruisfinales. De verliezers van de kruisfinales spelen om de 3e en 4e plaats en de winnaars de finale. De nrs. 3 en 4 van beide poules spelen ook kruisfinales. De verliezers van deze kruisfinales spelen de plaatsingswedstrijden om de 7e en 8e plaats en de winnaars om de 5e en 6e plaats. De nrs. 5 en 6 van beide poules spelen ook kruisfinales. De verliezers van deze kruisfinales spelen de plaatsingswedstrijden om de 11e en 12e plaats en de winnaars om de 9e en 10e plaats.

Alle poulewedstrijden, de kruisfinales en de finales duren 2 x 20 minuten. De plaatsingswedstrijden, m.a.w. de wedstrijden voor de plaatsen 5 t/m 12 duren 2 x 15 minuten.

Alle teams (spelers en staf) verblijven gedurende het gehele weekend op het nabijgelegen (loopafstand) luxueuze bungalowpark "Marveld Recreatie".

Het Marveldtoernooi kenmerkt zich door een zeer hoog internationaal voetbalniveau gecombineerd met een uitermate ontspannen en prettige sfeer. Dit maakt het voor de teams zeer aantrekkelijk om jaar na jaar deel te nemen.

Toernooidata komende jaren:
2020: 5, 6 en 7 juni
2021: nog niet vastgesteld


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.