SV Grol 2019

Plaats: Groenlo
Land: Nederland
Aantal deelnames: 30x
Hoogste klassering: 8e plaats in 1992

Bijzonderheden: Het eigen team van de SV Grol is uiteraard deelnemer aan het toernooi. Het team bestaat uit 2e jaars O15 en 1e jaars O17 spelers, aangevuld met enkele dispensatiespelers. Dit om goed weerstand te kunnen bieden tegen de betaalde clubs. De laatste jaren lukt dat steeds beter. Het is telkens weer een fantastische ervaring voor deze spelers.

Prominente spelers gespeeld op Marveldtoernooi: Sander Nijhof, Max de Vries, Tim Peters, Mart Zieverink

SV Grol O15 - Marveldtoernooi 2019

1. Jorrin Paardekooper, 2. Thiemo Wessels, 3. Mike Kempers, 4. Simon Wiggers, 5. Kjell Riteco, 6. Ids de Vries, 7. Teun Hagens, 8. Mark Hietland, 9. Bader Faris, 10. Tiem Rots, 11. Jordy Schutten, 12. Mick Krebbers, 13. Siem Hilderink,
14. Evan Hilhorst, 15. Berend Lagers, 16. Chiel Klein Avink, 17. Cas Wellink, 20. Sophie te Brake, 21. Paul Benedict,
22. Timo Veld


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.