Puskas Akademia 2019

Plaats: Felcsút
Land: Hongarije
Aantal deelnames: neemt dit jaar voor het eerst deel aan het Marveldtoernooi
Hoogste klassering: n.v.t.

Bijzonderheden: Nieuwe ploeg op het 30e Internationaal Marveldtoernooi. Puskás Akadémia komt uit Hongarije en is vernoemd naar de bekende voetballer Puskas, die o.a. bij Real Madrid speelde. Zij beschikken over een enorm talentvolle lichting. Vorig jaar hebben zij met dit team de Nike Cup Europa gewonnen. Ze staan nu in de Hongaarse O15 competitie al een straatlengte voor op nummer twee. Kunnen zij zich ook meten met de Europese top op ons toernooi?

Prominente spelers gespeeld op Marveldtoernooi: n.v.t.

Puskás Akádemia O15 - Marveldtoernooi 2019

1. Szekeres Enzó Márió, 2. Szalai Szilárd, 3. Csernus Richárd, 4. Koch Levente, 5. Kiss Norbert, 6. Horváth Balázs,
7. Barkóczi Bendegúz, 8. Farkas Bendegúz Bence, 9. Perfetto Gabriel, 10. Gruber Zsombor, 11. Bakti Balázs, 12. Pécsi Ármin, 13. Csáki Armand, 14. Bányai Roland Mátyás, 16. Major Marcell, 17. Babós Levente, 18. Pataki Noel, 19. Mitring Zsombor, 21. Kocsis Dominik, 22. Sárközi Krisztofer Sándor


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.