PSV 2019

psv

Plaats: Eindhoven
Land: Nederland
Aantal deelnames: 22x
Hoogste klassering: winnaar in 2001, 2007 en 2014

Bijzonderheden: PSV doet reeds voor de 22e keer mee aan het toernooi. Dat is een mooie mijlpaal en zij zullen er dan ook onder leiding van trainer Edwin de Wijs weer alles aan doen om hoog te eindigen tijdens het komende toernooi. In 2018 bereikten zij een 9e plaats. Zij zullen dit jaar absoluut voor een betere prestatie gaan. PSV heeft het Marveldtoernooi tot nu toe 3x gewonnen.

Prominente spelers gespeeld op Marveldtoernooi: Ibrahim Afellay, Ismail Aissati, Patrick van Aanholt, Youness Mokhtar, Memphis Depay

PSV O15 - Marveldtoernooi 2019

1. Kjell Peersman, 2. Livano Comenencia, 3. Luc Netten, 4. Milan Govaers, 5. Yaël Gil y Muinos, 6. Lars Putters, 7. Iggy Houben, 8. Matteo Dams, 9. Jaivy Lourens, 10. Chahid El Allachi, 11. Jason van Duiven, 12. Jesper Uneken, 13. Seb Loeffen, 14. Andreas Schjelderup, 15. Koen Jansen, 16. Niek Schiks, 17. Tyron Perret Gentil, 18. Mido Hamelynck,
19. Ruben van Bommel, 20. Sven Simons
 

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.