Paris Saint-Germain 2019

Plaats: Parijs
Land: Frankrijk
Aantal deelnames: 4x
Hoogste klassering: verliezend finalist 2013

Bijzonderheden: Paris Saint-Germain komt voor de 4e keer naar Groenlo. In 2013 verloor PSG de finale van Atlético Paranaense. Zij hebben bij de vorige deelnames aan ons toernooi laten zien bij de top van Europa te horen. Zij spelen over het algemeen modern en technisch goed voetbal en ook fysiek staan zij doorgaans hun mannetje. PSG zou wel weer eens voor een verrassing kunnen gaan zorgen.

Prominente spelers gespeeld op het Marveldtoernooi: n.v.t.

Paris Saint-Germain O15 - Marveldtoernooi 2019

1. Henri Maton, 2. Younes El Hannach, 3. Lou Kent Bosc, 4. Gloire Bunga Capitao, 5. Nehemiah Fernandez, 6. El Chadaille Bitshiabu, 7. Christ Mukelenge, 8. Enzo Tayamoutou, 9. Axel Eboki, 10. Ismael Gharbi, 11. Jouvence Americo, 12. Zoumana Bagbema, 13. Ayman Kari, 14. Mehdi Ganouni, 15. Romaric Etonde, 16. Desthy Nkounkou, 17. Shadyl Delest, 18. Ilyes Housni

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.