Manchester City 2019

Plaats: Manchester
Land: Engeland
Aantal deelnames: 2x
Hoogste klassering: 7e

Bijzonderheden: Manchester City komt voor de 2e keer naar Groenlo. Al in 2008 waren zij eenmalig deelnemer aan ons toernooi. Hun grootste rivaal Manchester United was hier echter vele malen vaker. Manchester City is meer gaan investeren in de jeugd en dat zou uiteindelijk zijn vruchten moeten gaan afwerken in de hoofmacht. Kunnen zij zich meten met de absolute Europese top op ons toernooi?

Prominente spelers gespeeld op Marveldtoernooi: n.v.t.

Manchester City O15 - Marveldtoernooi 2019

1. James Wright, 2. Rico Lewis, 3. Jadel Katongo, 4. Isaac Smith, 5. Matthew Whittingham, 6. Joeri Snowdon, 7. Luca Thomas, 8. Darko Gyabi, 9. William Dickson, 10. Nico O'reilly, 11. Jamie Bunde Gittens, 12. Murphy Bennett, 13. Pierce Charles, 14. Luca Barrington, 15. Henry Davies, 16. Niall Rushton, 17. Dylan Helliwell, 18. Daniel Ogwuru


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.