FC Barcelona 2019

FC Barcelona

Plaats: Barcelona
Land: Spanje
Aantal deelnames: 7x
Hoogste klassering: winnaar in 2005

Bijzonderheden: Met FC Barcelona hebben wij wederom een enorme klapper in huis gehaald en daar zijn wij vanzelfsprekend super trots op. In de finale vorig jaar verloor FC Barcelona met 3 – 1 van Ajax. In hun gelederen vorig jaar het grote talent Xavier Simons. Hij zal er dit jaar niet bij zijn, maar wellicht weer andere grote talenten. Weten zij wederom de finale te halen?

Prominente spelers gespeeld op Marveld Toernooi: Jordi Alba, Giovanni Dos Santos, Fransisco Marida, Christian Tello, Iago Falque

FC Barcelona O15 - Marveldtoernooi 2019

1. Ander Astralaga Aranguren, 2. Marc Jurado Gómez, 3. Pol Muñoz Micà, 4. Arnau Casas Arcas, 5. Juan Larios López,
6. Adrià Capdevila Puigmal, 7. Ángel Alarcon Galiot, 8. Aleix Garrido Cañizares, 9. Xavier Planas Cruz, 10. Pablo Paez Gavira, 11. Jordi Coca Ausin, 12. Pablo López Sánchez-Higallin, 13. Antonio Gómez del Castillo, 14. Antonio Caravaca Comino, 15. Álex Valle Gómez, 16. Biel Vicens Ponsti, 17. Tan Oliveras Codina, 18. Gerard González Carreras, 19. Tan Coca Ausin, 20. Iliàs Akhomach Chakkour

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.