AZ 2019

Plaats: Alkmaar
Land: Nederland
Aantal deelnames: 2x
Hoogste klassering: 11de in 2006

Bijzonderheden: AZ uit Alkmaar is terug als deelnemer aan ons toernooi. In 2006 hebben zij 1x deelgenomen. AZ heeft een academie die enorm sterk is en altijd goede prestaties heeft. AZ kan zich zeker meten met Ajax, Feyenoord en PSV en is al meerdere keren uitgeroepen tot beste jeugdopleiding van Nederland Vorig jaar won AZ zelfs het kampioenschap en de beker bij de O15. Misschien kunnen zij voor een verrassing zorgen?

Prominente spelers gespeeld op Marveldtoernooi: n.v.t.

AZ O15 - Marveldtoernooi 2019

1. Wout Blaauboer, 2. Maxim Dekker, 3. Sem Dekkers, 4. Wouter Goes, 5. Ebbe Heinsbergen, 6. Job Kalisvaart,
7. Ro-Zangelo Daal, 8. Tom Kerssens, 9. Jayen Gerold, 10. Dave Kwakman, 11. Ernest Poku, 12. Milan Merkx, 14. Mathijs Menu, 15. Joeri Oud, 16. Rome Jayden Owusu-Oduro, 17. Teun Gijselhart, 18. Bayron Strijdonck, 19. Jayden Addai,
20. Lewis Schouten, 21. Aethan Yohannes

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.