Atlético Madrid 2019

Plaats: Madrid
Land: Spanje
Aantal deelnames: 2x
Hoogste klassering: 5e

Bijzonderheden: Voor 2e achtereenvolgende keer in Groenlo en daar zijn wij vanzelfsprekend super blij mee. Vorig jaar een zeer fijne ploeg en ook nog eens van zeer goed niveau. Samen met FC Barcelona en Real Madrid vormen zij de top van de jeugdopleiding in Spanje en misschien wel in Europa. Zij tonen doorgaans veel kwaliteit en opmerkelijk veel passie.

Prominente spelers gespeeld op Marveldtoernooi: n.v.t.
 
Atlético Madrid O15 - Marveldtoernooi 2019
 
1. Sergio Mestre, 2. Jorge San José, 3. Diego Robles, 4. Antonio M. Merchán, 5. Lucas Fernández, 6. Francisco Gómez,
7. Alejandro Garnacho, 8. Aitor Gismera, 9. Marcos Denia, 10. Sergio Esteban, 11. Federico Oliva, 12. Carlos Ballestero, 13. Alex S. Coello, 14. Salim El Hebari, 15. Francisco Tafalla 16. Ninte Nater, 17. Sergio Fernández, 18. Marcio V. Silva

 


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.