Ajax 2019

Plaats: Amsterdam
Land: Nederland
Aantal deelnames: 23x
Hoogste klassering: winnaar in 1998, 2003, 2004 en 2018

Bijzonderheden: Ajax doet al weer voor de 23e keer mee aan ons toernooi. Zij zullen ook dit jaar weer met de sterkst mogelijke bezetting naar het toernooi afreizen. Ajax heeft één van de beste jeugdopleidingen van de wereld met de laatste jaren weer diverse grote talenten. Vorig jaar hebben zij dat ook laten zien op ons toernooi. Zij werden de terechte kampioen door in een prachtige en goede finale FC Barcelona met 3 – 1 te verslaan.

Prominente spelers gespeeld op Marveldtoernooi: Wesley Sneijder, John Heitinga, Nigel de Jong, Eljero Elia, Urby Emanuelson, Jeremain Lens, Daly Blind, Joël Veltman, Mattijs de Ligt, Justin Kluivert, Donny van de Beek

Ajax O15 - Marveldtoernooi 2019

1. Charlie Setford, 2. Ibrahima Camaro, 3. Tristan Gooijer, 4. Dani Brussee, 5. Prince Aning, 6. Julian Brandes, 7. Raphaël
Sarfo, 8. Timo Jansen, 9. Julian Rijkhof, 10. Achraf Oughcha, 11. Amourricho van Axel Dongen, 12. Tom de Graaf, 
15. Neal Viereck, 16. Chahine van Bohemen, 17. Loed Klaasen, 18. Nassef Chourak, 19. Xion Dubois, 20. Rida Chahid,
21. Diyae Jermoumi, 28. Jaydon Banel


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.