Actueel Archief

Atlético Madrid en Ajax openen 30e Internationaal Marveldtoernooi

27-04-2019

In het weekend van 14, 15 en 16 juni a.s. wordt het 30e Internationaal Marveldtoernooi gehouden op Sportpark Den Elshof in Groenlo. Op 9 maart jl. werd door het bestuur van Stichting Internationaal Marveldtoernooi het deelnemersveld bekend gemaakt en vond aansluitend de loting plaats.

Inmiddels is ook het wedstrijdschema van de 30e editie van het Internationaal Marveldtoernooi gereed, met een fantastische openingswedstrijd op vrijdagavond 14 juni a.s. Dit jaar opent de winnaar van vorig jaar, te weten Ajax het toernooi met de wedstrijd tegen Atlético Madrid. Noteer daarom nu alvast in uw agenda: vrijdagavond 14 juni 17:30 uur, Atlético Madrid - Ajax. Een mooi affiche voor dat wat weer een prachtig voetbalweekend gaat worden op 14, 15 en 16 juni a.s. Het gehele wedstrijdschema is hier te vinden.
 

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.