Actueel Archief

Marveldtoernooi en Kinderwensmobiel laten wens Abel in vervulling gaan

29-05-2011

“We voelden ons net VIP’s”

Wij voelden ons net VIP's

Het moest een onvergetelijke dag worden voor de 4-jarige Abel Schuiling, zijn broertje Sam, en hun ouders Jochem en Disiree Schuiling uit Doetinchem. Die onvergetelijke dag, dat is het geworden. Bijgestaan door verpleegkundige Manon Otten, om de ouders te ontlasten, en Rikie te Selle en Marijn Janssen uit Winterswijk, beiden vrijwilligers bij de Stichting Kinderwensmobiel, kwam Abel met een speciale ambulance naar Sportpark Den Elshof om de laatste dag van het Marveldtoernooi bij te wonen en dan met name te genieten van alles wat Ajax is. “Daar is hij helemaal gek van. Dat komt door zijn peetoom, Jeroen de Groot, die zelf ook groot Ajax-fan is.

Opwachten

Zowel de ouders van Abel als ook de vrijwilligers van de Kinderwensmobiel kijken met enorm veel plezier en voldoening terug op hun verblijf in Groenlo. “Vlak voor we aankwamen heb ik Ben Bomers gebeld dat we er bijna waren. Komen we aan, staat hij ons al op te wachten. Het is allemaal supergoed geregeld.” Zo ervoeren ook Jochem en Disiree Schuiling de ontvangst op de thuishaven van sv Grol. “Het is allemaal prima geregeld. We werden met een speciale ambulance opgehaald en de ontvangst was fantastisch. We voelden ons net VIP’s. We waren nog niet aangekomen en we konden al mee naar de sporthal om mee te eten. We hoefden nog net niet met de vingers te knippen.” In de sporthal was het Ajax-trainer Michel Kreek die het gezin Schuiling bezocht en Abel een origineel Ajax-shirt gaf. “Wat een ontzettend hartelijke man. Alles wat hij zei kwam recht uit zijn hart volgens mij,” zegt Marijn Janssen, terwijl Rikie Janssen instemmend knikt.  “Abel heeft diverse Ajax-spullen gekregen en toen Michel Kreek hoorde dat Abel ook fan van De Graafschap is bood hij aan ons uit te nodigen voor de wedstrijd Ajax – De Graafschap in de Arena,in een luxe skybox, volgend seizoen. Hij heeft ons zijn e-mailadres gegeven en dan moesten we maar contact met hem opnemen. Dan zou hij dat regelen. Helemaal te gek.”

Abel geniet

Als op het hoofdveld de wedstrijd Ajax-Feyenoord gespeeld wordt om de 5e en 6e plaats zit het gezin samen met Ben Bomers, voorzitter van het Marveldtoernooi, vooraan op de tribune op een soort ereplaats. Abel geniet zichtbaar. Zo merken ook zijn ouders. “Als het publiek begint te klappen of te juichen leeft hij helemaal op. Als hij het niks vindt dan begint hij te mekkeren,” vertelt vader Jochem, terwijl Abel ergens op aan rustig plekje even bij kan komen van alle indrukken.


Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.