Actueel Archief

Ajaxtrainer Michel Kreek lovend over Marveldtoernooi

29-05-2011

“Wat hier gebeurt heb ik nog nooit meegemaakt”

Ajax trainer Michel Kreek

Als voetballer kwam Michel Kreek (40) ooit uit voor Ajax, Vitesse, Perugia en Padova in Italië, AEK Athene en Willem II, en speelde hij ook in het Nederlands elftal. Na zijn actieve voetbalcarrière trad hij in dienst van ‘zijn’ Ajax om vanaf helemaal onderaan de ladder het trainersvak onder de knie te krijgen. “Dat was een bewuste keuze. Dat sluit helemaal aan bij mijn persoonlijke ambitie. Ik wil stapje voor stapje het trainersvak leren, helemaal vanaf de basis. Ik heb eerst twee jaar de E-pupillen getraind, daarna twee jaar de D-pupillen en nu voor het eerste jaar de C-klasse.” Met zijn team eindigde hij afgelopen jaar als tweede in de competitie, achter kampioen Heerenveen. Op de vraag of hij dit misschien een teleurstellende prestatie vindt zegt hij direct dat dit niet geval is. “Het gaat om de ontwikkeling van de spelers, en daar zijn weer stapjes in gezet.”

‘Marveldtoernooi Super’

Speelt Ajax al vele jaren op het Marveldtoernooi, voor Michel Kreek is het de eerste keer dat hij in Groenlo aanwezig is. “Ik had binnen Ajax al veel lovende woorden over dit toernooi gehoord. Het is niet om te slijmen maar ik kan dat alleen maar bevestigen. Wat hier gebeurt heb dit nog nooit meegemaakt, en ik heb toch al heel veel meegemaakt. Er valt helemaal niets meer te wensen. Het totaalplaatje is echt super. Iedereen staat voor je klaar, al die vrijwilligers doen alles om het ons maar naar de zin te maken en de faciliteiten zijn perfect. Van de kwaliteit van de velden en de accommodatie tot en met de verzorging. De kwaliteit van het eten is super. Alles gaat heel erg professioneel en dat alles in een zeer gemoedelijke sfeer. Alles loopt hier gezellig door elkaar heen. Dat verdient een groot compliment,” vertelt Kreek oprecht en bijna excuserend voor zoveel lof. “ We zijn onlangs nog naar een toernooi in Turijn geweest, maar dat is niet te vergelijken met hier. Het is echt super hier. De faciliteiten, beter tegenstanders, met uit elke land wel een topploeg,” aldus de sympathieke Ajax-trainer. Volgens Kreek genieten zijn spelers ook enorm van het toernooi, maar spreken ze dat niet echt uit. “Voor hun is dit een beetje gewoon. Pas later gaan ze beseffen hoe speciaal dit allemaal is. Dan waarderen ze het pas wat ze hier allemaal meemaken.”

Stimulans

 Het Marveldtoernooi is voor de jonge Ajacieden volgens Kreek echter een prachtige stimulans om te presteren en er helemaal voor te gaan. “Kijk maar eens in het programmaboekje naar al die namen van bekende voetballers die hier ooit gespeeld hebben.” Over de prestaties van zijn team op het toernooi is Kreek niet helemaal tevreden. “We zijn op doelsaldo derde in de poule geworden. Alleen op vrijdag tegen Zenit Sint Petersburg hebben we ons niveau gehaald. Zaterdag was niet goed op alle facetten. Zondag tegen Grol was het veldspel wel aardig maar liet de afwerking te wensen over. Al met al is het toernooi weer een mooie leerschool voor de jongens geweest en ze zijn weer een stukje verder in hun proces.”


Wederom een fantastische bezetting 31e editie Internationaal Marveldtoernooi 2020

Op zaterdag 25 januari is door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi, het deelnemersveld bekend gemaakt voor de 31e editie, dat dit jaar gehouden wordt in het weekend van 5, 6 en 7 juni.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.