Actueel Archief

Internationaal Marveldtoernooi steunt Stichting KinderWensMobiel

22-05-2011

Stichting KinderWensMobiel is er voor acuut en chronisch zieke kinderen voor wie het niet vanzelfsprekend is om een dagje uit te gaan. Met behulp van een kinderambulance zorgt de stichting er voor dat deze kinderen bijv. een dagje naar de dierentuin kunnen gaan,opa en oma kunnen bezoeken………of naar wedstrijden van o.a. Ajax kunnen kijken tijden het Internationaal Marveldtoernooi. Vanzelfsprekend wil het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi hier een steentje aan bijdragen.

Op zondag 29 mei a.s. wordt Abel, samen met zijn ouders en broer Sam, met de KinderWensMobiel, opgehaald uit Doetinchem. Rond de klok van 13.00 uur zullen zij aankomen in Groenlo om daar te kunnen gaan genieten van al het mooie voetbal. Abel is vier jaar en samen met zijn grote broer Sam een grote fan van Ajax. Abel verheugt zich enorm op het uitje. Hoe zal Ajax het tot dan toe gedaan hebben? Hebben zij al veel wedstrijden gewonnen? Halen zij de finale die om 16.00 uur gespeeld zal worden? Abel zal het zondag allemaal zelf kunnen zien en beleven. Stichting Internationaal Marveldtoernooi zal er, samen met Stichting KinderWensMobiel,  alles aan doen om het een onvergetelijke dag te laten zijn voor Abel en zijn familie. Langs deze weg willen wij hen alvast heel veel (voetbal)plezier toewensen!


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.