Actueel Archief

Internationaal Marveldtoernooi steunt Stichting KinderWensMobiel

22-05-2011

Stichting KinderWensMobiel is er voor acuut en chronisch zieke kinderen voor wie het niet vanzelfsprekend is om een dagje uit te gaan. Met behulp van een kinderambulance zorgt de stichting er voor dat deze kinderen bijv. een dagje naar de dierentuin kunnen gaan,opa en oma kunnen bezoeken………of naar wedstrijden van o.a. Ajax kunnen kijken tijden het Internationaal Marveldtoernooi. Vanzelfsprekend wil het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi hier een steentje aan bijdragen.

Op zondag 29 mei a.s. wordt Abel, samen met zijn ouders en broer Sam, met de KinderWensMobiel, opgehaald uit Doetinchem. Rond de klok van 13.00 uur zullen zij aankomen in Groenlo om daar te kunnen gaan genieten van al het mooie voetbal. Abel is vier jaar en samen met zijn grote broer Sam een grote fan van Ajax. Abel verheugt zich enorm op het uitje. Hoe zal Ajax het tot dan toe gedaan hebben? Hebben zij al veel wedstrijden gewonnen? Halen zij de finale die om 16.00 uur gespeeld zal worden? Abel zal het zondag allemaal zelf kunnen zien en beleven. Stichting Internationaal Marveldtoernooi zal er, samen met Stichting KinderWensMobiel,  alles aan doen om het een onvergetelijke dag te laten zijn voor Abel en zijn familie. Langs deze weg willen wij hen alvast heel veel (voetbal)plezier toewensen!


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.