Actueel Archief

Met je team naar het Marveldtoernooi 2009 ?

02-06-2009

De ervaring van de laatste jaren is dat steeds meer jeugdteams als groep het Marveldtoernooi een of meer dagen komen bezoeken. Een mooie manier om het seizoen met je team af te sluiten. Wij bieden jeugdteams de mogelijkheid om tegen een gereduceerde prijs het Marveldtoernooi te bezoeken.

PROFITEER VAN GROEPSKORTINGEN 

In het weekend van 5 t/m 7 juni 2009 vindt het 20e Internationale Marveldtoernooi plaats. Een jeugdvoetbaltoernooi van Europese klasse, met deelname van:

FEYENOORD
MANCHESTER UNITED
LOKOMOTIV MOSKOU
VALENCIA
FC TWENTE/HERACLES
SV GROL
PSV
REAL MADRID
AUXERRE
HERTHA BSC
RSC ANDERLECHT
RODE STER BELGRADO

Naast een driedaags jeugdvoetbaltoernooi, waarbij toekomstige internationals uit binnen- en buitenland actief zijn, biedt de organisatie van het Marveldtoernooi haar toeschouwers tijdens de toernooidagen nog heel veel meer vertier. Er is een aantal supportersverenigingen aanwezig met een fanshop. Tevens wordt met name de jeugd gratis diverse (voetbal)activiteiten aangeboden, w.o. een springkussen voor de allerkleinsten, een Panna-toernooi, een levend tafelvoetbalspel. Zie (straks) op deze site voor meer informatie over het toernooiprogramma en de geboden nevenactiviteiten.

De ervaring van de laatste jaren is dat steeds meer jeugdteams als groep het Marveldtoernooi één of meer dagen komen bezoeken. Een mooie manier om het seizoen met je team af te sluiten. Wij bieden jeugdteams de mogelijkheid om tegen een gereduceerde prijs het Marveldtoernooi te bezoeken.

Voorwaarde is dat het team zich vooraf aanmeldt bij het secretariaat (mailen naar mail@marveld.info) en zich tijdens de toernooidagen bij de kassa meldt inclusief de leider en/of trainer.

Voor jeugdteams, bestaande uit minimaal 8 spelers, is de entreeprijs: 

€ 3,50 p.p. voor een passe-partout
€ 2,00 p.p. voor zaterdag of zondag (op vrijdag is entree gratis)

Begeleiders vanaf 18 jaar betalen de reguliere entreeprijzen.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.