Actueel Archief

Met je team naar het Marveldtoernooi 2009 ?

02-06-2009

De ervaring van de laatste jaren is dat steeds meer jeugdteams als groep het Marveldtoernooi een of meer dagen komen bezoeken. Een mooie manier om het seizoen met je team af te sluiten. Wij bieden jeugdteams de mogelijkheid om tegen een gereduceerde prijs het Marveldtoernooi te bezoeken.

PROFITEER VAN GROEPSKORTINGEN 

In het weekend van 5 t/m 7 juni 2009 vindt het 20e Internationale Marveldtoernooi plaats. Een jeugdvoetbaltoernooi van Europese klasse, met deelname van:

FEYENOORD
MANCHESTER UNITED
LOKOMOTIV MOSKOU
VALENCIA
FC TWENTE/HERACLES
SV GROL
PSV
REAL MADRID
AUXERRE
HERTHA BSC
RSC ANDERLECHT
RODE STER BELGRADO

Naast een driedaags jeugdvoetbaltoernooi, waarbij toekomstige internationals uit binnen- en buitenland actief zijn, biedt de organisatie van het Marveldtoernooi haar toeschouwers tijdens de toernooidagen nog heel veel meer vertier. Er is een aantal supportersverenigingen aanwezig met een fanshop. Tevens wordt met name de jeugd gratis diverse (voetbal)activiteiten aangeboden, w.o. een springkussen voor de allerkleinsten, een Panna-toernooi, een levend tafelvoetbalspel. Zie (straks) op deze site voor meer informatie over het toernooiprogramma en de geboden nevenactiviteiten.

De ervaring van de laatste jaren is dat steeds meer jeugdteams als groep het Marveldtoernooi één of meer dagen komen bezoeken. Een mooie manier om het seizoen met je team af te sluiten. Wij bieden jeugdteams de mogelijkheid om tegen een gereduceerde prijs het Marveldtoernooi te bezoeken.

Voorwaarde is dat het team zich vooraf aanmeldt bij het secretariaat (mailen naar mail@marveld.info) en zich tijdens de toernooidagen bij de kassa meldt inclusief de leider en/of trainer.

Voor jeugdteams, bestaande uit minimaal 8 spelers, is de entreeprijs: 

€ 3,50 p.p. voor een passe-partout
€ 2,00 p.p. voor zaterdag of zondag (op vrijdag is entree gratis)

Begeleiders vanaf 18 jaar betalen de reguliere entreeprijzen.