Actueel Archief

Met je team naar het Marveldtoernooi 2009 ?

02-06-2009

De ervaring van de laatste jaren is dat steeds meer jeugdteams als groep het Marveldtoernooi een of meer dagen komen bezoeken. Een mooie manier om het seizoen met je team af te sluiten. Wij bieden jeugdteams de mogelijkheid om tegen een gereduceerde prijs het Marveldtoernooi te bezoeken.

PROFITEER VAN GROEPSKORTINGEN 

In het weekend van 5 t/m 7 juni 2009 vindt het 20e Internationale Marveldtoernooi plaats. Een jeugdvoetbaltoernooi van Europese klasse, met deelname van:

FEYENOORD
MANCHESTER UNITED
LOKOMOTIV MOSKOU
VALENCIA
FC TWENTE/HERACLES
SV GROL
PSV
REAL MADRID
AUXERRE
HERTHA BSC
RSC ANDERLECHT
RODE STER BELGRADO

Naast een driedaags jeugdvoetbaltoernooi, waarbij toekomstige internationals uit binnen- en buitenland actief zijn, biedt de organisatie van het Marveldtoernooi haar toeschouwers tijdens de toernooidagen nog heel veel meer vertier. Er is een aantal supportersverenigingen aanwezig met een fanshop. Tevens wordt met name de jeugd gratis diverse (voetbal)activiteiten aangeboden, w.o. een springkussen voor de allerkleinsten, een Panna-toernooi, een levend tafelvoetbalspel. Zie (straks) op deze site voor meer informatie over het toernooiprogramma en de geboden nevenactiviteiten.

De ervaring van de laatste jaren is dat steeds meer jeugdteams als groep het Marveldtoernooi één of meer dagen komen bezoeken. Een mooie manier om het seizoen met je team af te sluiten. Wij bieden jeugdteams de mogelijkheid om tegen een gereduceerde prijs het Marveldtoernooi te bezoeken.

Voorwaarde is dat het team zich vooraf aanmeldt bij het secretariaat (mailen naar mail@marveld.info) en zich tijdens de toernooidagen bij de kassa meldt inclusief de leider en/of trainer.

Voor jeugdteams, bestaande uit minimaal 8 spelers, is de entreeprijs: 

€ 3,50 p.p. voor een passe-partout
€ 2,00 p.p. voor zaterdag of zondag (op vrijdag is entree gratis)

Begeleiders vanaf 18 jaar betalen de reguliere entreeprijzen.

“Mijn ambitie is om wedstrijden te leiden op het hoogste niveau van de dames”

Lizzy van der Helm is de eerste vrouwelijke scheidsrechter op het Marveldtoernooi. De spraakwaterval uit Zoetermeer voelt zich hier als in een vis in het water.

Manchester City op alle fronten tevreden!

Craig Mudd, de trainer van Manchester City Under 14, is zeer tevreden over zijn eerste Marveld toernooi ervaringen.

“We zoeken de beste speler van het toernooi!”

Een uitgebreide commissie van 8 leden zoekt uiteindelijk met elkaar de beste speler en keeper van het toernooi. Een wijze commissie moet dat zijn want het is een omvangrijk karwei!

“Meteen doen!!”

We maken een babbeltje met Lianne Lindner. Lianne Lindner zegt u? Is dat niet? Ja, ja ze is het inderdaad! Als 5-jarige meldde zij zich al aan bij sv Grol, samen met haar tweelingzus Simone. Er waren toen nog geen meisjesteams dus moesten ze samen spelen met jongens om later met onder andere Carry Walterbos, Nancy Reinders en Ans Theissen het dameselftal te vormen. Zij speelde van 1986 tot 2007 bij ‘de Grol’.

Wooow!

Een plaatje dat zeer gekoesterd kan worden door het team van sv Grol. Grol – Atletico 1-0!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.