Actueel Archief

Presentatie en Loting deelnemersveld 2011

25-03-2011

Op zaterdag 9 april a.s. om 17.30 uur wordt tijdens de jaarlijks gehouden Fancy Fair van de VSVG van de S.V. Grol door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi het deelnemersveld bekend gemaakt voor het 22e Internationale Marveldtoernooi.

Het deelnemersveld van de 22e editie wordt bekend gemaakt middels een fantastische presentatie van de teams waarna aansluitend de loting zal volgen. Wat vast staat is dat het bestuur er wederom in is geslaagd een ijzersterk internationaal deelnemersveld naar Groenlo te halen, waaronder een aantal verrassende nieuwkomers. Topclubs uit binnen- en buitenland zullen tijdens het toernooiweekend hun voetbalkunsten weer vertonen. Om uiteindelijk op zondagmiddag in de finale te strijden om de prachtige bokaal en de titel toernooiwinnaar van 2011. De finale staat dit jaar onder leiding van Kevin Blom.

Nieuwsgierig geworden?
Kom dan zaterdag 9 april a.s. naar het sportcafé Den Elshof. Iedereen is van harte welkom! Het officiële programma begint om 17.30 uur.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.