Actueel Archief

Presentatie en Loting deelnemersveld 2011

25-03-2011

Op zaterdag 9 april a.s. om 17.30 uur wordt tijdens de jaarlijks gehouden Fancy Fair van de VSVG van de S.V. Grol door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi het deelnemersveld bekend gemaakt voor het 22e Internationale Marveldtoernooi.

Het deelnemersveld van de 22e editie wordt bekend gemaakt middels een fantastische presentatie van de teams waarna aansluitend de loting zal volgen. Wat vast staat is dat het bestuur er wederom in is geslaagd een ijzersterk internationaal deelnemersveld naar Groenlo te halen, waaronder een aantal verrassende nieuwkomers. Topclubs uit binnen- en buitenland zullen tijdens het toernooiweekend hun voetbalkunsten weer vertonen. Om uiteindelijk op zondagmiddag in de finale te strijden om de prachtige bokaal en de titel toernooiwinnaar van 2011. De finale staat dit jaar onder leiding van Kevin Blom.

Nieuwsgierig geworden?
Kom dan zaterdag 9 april a.s. naar het sportcafé Den Elshof. Iedereen is van harte welkom! Het officiële programma begint om 17.30 uur.

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.