Actueel Archief

Prijswinnaars ballonvaart gaan de lucht in

31-08-2010

Op dinsdag 31 augustus zijn om 19.15 uur 12 prijswinnaars de lucht in gegaan. De ballonvaart werd hun aangeboden door Grolsch, Topsponsor van het Internationale Marveldtoernooi, als dank voor hun bijdrage aan de 21e editie van het internationale jeugdvoetbaltoernooi. Hierbij enkele foto’s van het vertrek.

Deze ballonvaart is beschikbaar gesteld door de Grolsch als dank voor de inzet van al die vrijwilligers. Een fantastisch gebaar waarmee 12 vrijwilligers die avond blij gemaakt konden worden. Zij gaan op dinsdag 31 augustus a.s. om 18.15 uur de lucht in vanaf sportpark Den Elshof. De gelukkige prijswinnaars zijn: Frank Slutter, Pim van het Hullenaar, Bas Brinke, Bianca Zieverink, Ben Bomers, Barry Rumathe, Rik van Dongeren, Henk Hoffman, Ciel Scheinck, Tonnie Theissen, Cor Migchielsen en Mirjam Pos. Belangstellenden zijn die avond van harte welkom. Het bestuur van Stichting Internationaal Marveldtoernooi en de Grolsch wenst hen een mooie vaart toe en vooral heel veel plezier!

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.