Actueel Archief

Prijswinnaars ballonvaart gaan de lucht in

31-08-2010

Op dinsdag 31 augustus zijn om 19.15 uur 12 prijswinnaars de lucht in gegaan. De ballonvaart werd hun aangeboden door Grolsch, Topsponsor van het Internationale Marveldtoernooi, als dank voor hun bijdrage aan de 21e editie van het internationale jeugdvoetbaltoernooi. Hierbij enkele foto’s van het vertrek.

Deze ballonvaart is beschikbaar gesteld door de Grolsch als dank voor de inzet van al die vrijwilligers. Een fantastisch gebaar waarmee 12 vrijwilligers die avond blij gemaakt konden worden. Zij gaan op dinsdag 31 augustus a.s. om 18.15 uur de lucht in vanaf sportpark Den Elshof. De gelukkige prijswinnaars zijn: Frank Slutter, Pim van het Hullenaar, Bas Brinke, Bianca Zieverink, Ben Bomers, Barry Rumathe, Rik van Dongeren, Henk Hoffman, Ciel Scheinck, Tonnie Theissen, Cor Migchielsen en Mirjam Pos. Belangstellenden zijn die avond van harte welkom. Het bestuur van Stichting Internationaal Marveldtoernooi en de Grolsch wenst hen een mooie vaart toe en vooral heel veel plezier!

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.