Actueel Archief

Catering: Actieve vrijwilligers

30-05-2010

Als je af en toe een dipje hebt, haal je elkaar er weer uit en ga je door.

Ze zien geen enkele wedstrijd en zagen de afgelopen dagen bijna geen daglicht. Gewoon omdat ze druk zijn, en toch beleven zij een heerlijk weekend; de dames en enkele heer die de catering verzorgen. Het gehele weekend brengen zij door in de sporthal en zijn zij een onmisbare schakel in het grote succes van het Marveldtoernooi. Welke speler die je ook vraagt die ooit in Groenlo uitkwam, ze weten zich allemaal nog te herinneren dat er samen gegeten werd in een tot mega-restaurant omgetoverde sporthal. Voor de duizenden toeschouwers die het toernooi bezoeken doen zij onzichtbaar werk, omdat slechts de spelers, begeleiders en de vrijwilligers die meewerken aan het toernooi de sporthal mogen betreden.

catering

Een aantal van deze groep vrijwilligers vervullen deze functie al jaren. "Ik doe het al van begin af aan," vertelt Ineke van Halm, daarbij aanvullend "Mijn man Hans ook hoor,want wij zijn een team." Resi Wildenborg lacht. Zij maakt sinds een jaar of 10 deel uit van de enthousiaste groep dames die de sporthal bevolken tijdens het toernooi. "We hebben een erg leuk clubje. Naast een grote groep meisjes uit het Grol-meisjesteam ook een paar dames met routine. Als je af en toe een dipje hebt, haal je elkaar er weer uit en ga je door." Ook donderdag en vrijdag waren ze al actief met het inrichten van ’de keuken.’ Gedurende het toernooi bestaat hun werk uit het klaarzetten van het buffet, zowel voor het ontbijt als het middageten en het avondeten.

catering

Ook scheppen zij de maaltijd op. "Het is een feest op zich om langs de dames te lopen," vertelt een scout. "Ze hebben voor iedereen een woordje, al versta ik niet alles, maar ze brengen wel sfeer." De sfeer onderling is ook erg goed. "Dit jaar was het lachen met Patrick Pos die ons ook hielp dit jaar. Hij gaf ons zelfs nog een cursus Turks."         


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.