Actueel Archief

Debuut met een krasje

30-04-2010

EHBO pakket voor fysiotherapeute

PSV fysiotherapeute Sanne Bruines begon het Marveld C Toernooi afgelopen vrijdag iets anders dan ze gepland had. Na een ongelukkige manoeuvre in de bungalow van Marveld kwam zij onzacht in aanraking met het schuine plafond en moesten de hechtpleistertjes er aan te pas komen.

Bruines

Het bestuur van het Marveld Toernooi besloot dat de hechtpleistertjes echt onvoldoende waren en boden Sanne zondagmorgen hoogstpersoonlijk een wel erg speciaal EHBO pakket aan. Onder andere een voetbal gevuld met snoepjes, een kaart uit Groenlo, zoethoudertjes, watten, een klomp en Disney Pleisters zaten in het verrassingspakket.   


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.