Actueel Archief

Peukensilo noviteit op Marveldtoernooi

29-05-2010

Waar laat je je sigaret?

Langs de afrastering van het hoofdveld zijn ze een opvallend verschijnsel; de peukensilo's. Ze zijn een noviteit uit de koker van Jaro bv, één van de bv's van prominent Grol-lid en vrijwilliger Rob Oude Luttikhuis. Was Rob ooit actief in de verkoop en aanleg van kunstgrasvelden, tegenwoordig runt hij zijn eigen bedrijf met zaken die in nauw verband staan met kunstgrasvelden. Zo runt hij onder meer ook Rolugro, een bedrijf dat zich bezighoudt met de verkoop van onderhoudssystemen voor kunstgrasvelden. Jaro is daar min of meer weer een logisch vervolg op. "Wij hebben een eigen reclamebordsysteem bedacht. Het is erg handig met speciale profielen, uitermate geschikt voor het ophangen van reclameborden langs kunstgrasvelden. En omdat de meeste velden er na aanleg van kunstgras vaak erg strak en netjes uitzien willen verenigingen ook graag dat het om de kunstgrasvelden heen netjes blijft, en dus ook geen sigarettenpeuken overal op de grond," vertelt Niels Rondeel, werkzaam bij Jaro.

peukensilo

"Het is een ideaal systeem en een kleine moeite voor mensen om hun peuk op de rand van de peukensilo uit te drukken en er vervolgens in te deponeren." Ze hangen op meerdere plekken langs het veld zodat er naar toe lopen een kleine moeite is. "Sv Grol is een van de eerste verenigingen die de peukensilo's aangeschaft en eenvoudig aangebracht heeft aan de profielen waar ook de reclameborden in hangen." Na de eerste toernooidag lijken ze het doel ook daadwerkelijk te dienen waarvoor ze bestemd zijn. Om te voorkomen dat peuken blijven smeulen en voor stankoverlast gaan zorgen raadt Rondeel wel aan vooraf een beetje water in de buis te gieten. Na afloop zijn de peukensilo's handig te ledigen en te reinigen.


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.