Actueel Archief

Peukensilo noviteit op Marveldtoernooi

29-05-2010

Waar laat je je sigaret?

Langs de afrastering van het hoofdveld zijn ze een opvallend verschijnsel; de peukensilo's. Ze zijn een noviteit uit de koker van Jaro bv, één van de bv's van prominent Grol-lid en vrijwilliger Rob Oude Luttikhuis. Was Rob ooit actief in de verkoop en aanleg van kunstgrasvelden, tegenwoordig runt hij zijn eigen bedrijf met zaken die in nauw verband staan met kunstgrasvelden. Zo runt hij onder meer ook Rolugro, een bedrijf dat zich bezighoudt met de verkoop van onderhoudssystemen voor kunstgrasvelden. Jaro is daar min of meer weer een logisch vervolg op. "Wij hebben een eigen reclamebordsysteem bedacht. Het is erg handig met speciale profielen, uitermate geschikt voor het ophangen van reclameborden langs kunstgrasvelden. En omdat de meeste velden er na aanleg van kunstgras vaak erg strak en netjes uitzien willen verenigingen ook graag dat het om de kunstgrasvelden heen netjes blijft, en dus ook geen sigarettenpeuken overal op de grond," vertelt Niels Rondeel, werkzaam bij Jaro.

peukensilo

"Het is een ideaal systeem en een kleine moeite voor mensen om hun peuk op de rand van de peukensilo uit te drukken en er vervolgens in te deponeren." Ze hangen op meerdere plekken langs het veld zodat er naar toe lopen een kleine moeite is. "Sv Grol is een van de eerste verenigingen die de peukensilo's aangeschaft en eenvoudig aangebracht heeft aan de profielen waar ook de reclameborden in hangen." Na de eerste toernooidag lijken ze het doel ook daadwerkelijk te dienen waarvoor ze bestemd zijn. Om te voorkomen dat peuken blijven smeulen en voor stankoverlast gaan zorgen raadt Rondeel wel aan vooraf een beetje water in de buis te gieten. Na afloop zijn de peukensilo's handig te ledigen en te reinigen.


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.