Actueel Archief

Jongste garde als vrijwilliger in touw

29-05-2010

Ballen- en Scorebord jongens en meisjes

Naast de vele volwassen vrijwilligers die op het Marveldtoernooi actief zijn mag de organisatie zich ook verheugen in een grote groep jeugdvoetballertjes die als vrijwilliger actief zijn op het Marveldtoernooi. Zo zijn spelers uit de D-klasse actief als ballenjongens en houden zij de scoreborden langs de velden bij.


Lars en Jeen wijzen de stand nog even aan.

"Ze vinden het geweldig om te doen en het is voor hun een hele belevenis," vertelt Stef Oldenkotte die deze groep al enkele jaren onder zijn hoede heeft. "Het is een belangrijke en serieuze taak. Tussendoor mogen ze gerust het springkussen op en achter de Playstation in de kantine gaan zitten en een beetje dollen, maar tijdens de wedstrijd verwacht ik dat ze serieus zijn. En ik moet zeggen ze doen het hartstikke goed," prijst Stef zijn team. Twan Riteco beaamt de woorden van Stef. "Het is echt leuk werk en het samen eten in de sporthal was ook erg leuk," zegt Twan, die echter nog het meest in zijn nopjes is met de Ajax-attributen die hij gescoord heeft tussen de wedstrijden door.  


Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.