Actueel Archief

Jongste garde als vrijwilliger in touw

29-05-2010

Ballen- en Scorebord jongens en meisjes

Naast de vele volwassen vrijwilligers die op het Marveldtoernooi actief zijn mag de organisatie zich ook verheugen in een grote groep jeugdvoetballertjes die als vrijwilliger actief zijn op het Marveldtoernooi. Zo zijn spelers uit de D-klasse actief als ballenjongens en houden zij de scoreborden langs de velden bij.


Lars en Jeen wijzen de stand nog even aan.

"Ze vinden het geweldig om te doen en het is voor hun een hele belevenis," vertelt Stef Oldenkotte die deze groep al enkele jaren onder zijn hoede heeft. "Het is een belangrijke en serieuze taak. Tussendoor mogen ze gerust het springkussen op en achter de Playstation in de kantine gaan zitten en een beetje dollen, maar tijdens de wedstrijd verwacht ik dat ze serieus zijn. En ik moet zeggen ze doen het hartstikke goed," prijst Stef zijn team. Twan Riteco beaamt de woorden van Stef. "Het is echt leuk werk en het samen eten in de sporthal was ook erg leuk," zegt Twan, die echter nog het meest in zijn nopjes is met de Ajax-attributen die hij gescoord heeft tussen de wedstrijden door.  


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.