Actueel Archief

Marveldtoernooi leuk voor iedereen

29-05-2010

randactiviteiten

De organisatie van het toernooi is er veel aan gelegen dat er naast het voetballen ook de nodige randactiviteiten zijn voor de jeugd waar zij zich vermaken kunnen. En erg prettig voor ouders die graag naar het voetbal willen kijken en geen omkijken naar de kinderen hebben die zich niet voor het edele voetbalspelletje interesseren. Op enkele velden van het sportcomplex vermaken de kinderen zich onder een lekker voorjaarszonnetje op enkele springkussens en zijn er diverse voetbalspelletjes. Een aantal jeugdleden van sv Grol vullen hier op hun manier de pauze op het toernooi in.

Jur Pasman heeft een elastiek om zijn middel gebonden en probeert zover mogelijk het springkussen op te komen en dient op het punt waar hij eindigt een bal op een klittenband te drukken. Wie het verste komt heeft gewonnen. Wiebe Porskamp en Collin Dibbets staan er bij te lachen. Pim Westervoorde komt er zojuist vanaf gesprongen en roept zijn teamgenoten Tim Leusink en Tim Penterman; 'Dit is echt gaaf man!' Even verder op waagt Tom Kaak zich aan een afstandschot op een met lucht gevuld doel. De poging mislukt volkomen en Tom treft slechts de op 3 meter afstand staande enige vlaggenmast in de buurt. Vriend Dominic Monasso ligt in een deuk. 


Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.