Actueel Archief

Marveldtoernooi leuk voor iedereen

29-05-2010

randactiviteiten

De organisatie van het toernooi is er veel aan gelegen dat er naast het voetballen ook de nodige randactiviteiten zijn voor de jeugd waar zij zich vermaken kunnen. En erg prettig voor ouders die graag naar het voetbal willen kijken en geen omkijken naar de kinderen hebben die zich niet voor het edele voetbalspelletje interesseren. Op enkele velden van het sportcomplex vermaken de kinderen zich onder een lekker voorjaarszonnetje op enkele springkussens en zijn er diverse voetbalspelletjes. Een aantal jeugdleden van sv Grol vullen hier op hun manier de pauze op het toernooi in.

Jur Pasman heeft een elastiek om zijn middel gebonden en probeert zover mogelijk het springkussen op te komen en dient op het punt waar hij eindigt een bal op een klittenband te drukken. Wie het verste komt heeft gewonnen. Wiebe Porskamp en Collin Dibbets staan er bij te lachen. Pim Westervoorde komt er zojuist vanaf gesprongen en roept zijn teamgenoten Tim Leusink en Tim Penterman; 'Dit is echt gaaf man!' Even verder op waagt Tom Kaak zich aan een afstandschot op een met lucht gevuld doel. De poging mislukt volkomen en Tom treft slechts de op 3 meter afstand staande enige vlaggenmast in de buurt. Vriend Dominic Monasso ligt in een deuk. 


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.