Actueel Archief

Grol team is er klaar voor

28-05-2010

We hopen dit weekend voor een stuntje te kunnen zorgen

Voor elke speler die deelneemt aan het Internationale Marveldtoernooi is het elk jaar weer een groot feest en een hele belevenis om op dit toernooi uit te mogen komen. De ervaring is dat veel huidige topspelers zich vele jaren na hun deelname in Groenlo het toernooi nog haarfijn voor de geest weten te halen, zoals ook te lezen valt in een interview met Diego Biseswar en Georginio Wijnaldum. Beide maken nu furore in zowel Feyenoord als Jong Oranje en zijn vol lof over het toernooi. Wijnaldum vindt nog steeds dat hij zijn allermooiste goal ooit in Groenlo gemaakt heeft.

Grol is er klaar voor

Is het voor hen al een hele belevenis deel te mogen nemen, voor de spelers van Grol is het zowaar een nog grotere belevenis. Zoals elk jaar gebruikelijk neemt een team van de organiserende vereniging deel aan het eigen toernooi. Hierover zal ook nooit discussie bestaan vertelde organisatievoorzitter Ben Bomers. "Dat ons eigen Grol deelneemt staat bij voorbaat al vast. Dat hebben we ook ooit op laten nemen in onze statuten. En voor hen is het toernooi ooit opgezet." Om niet alleen maar als kanonnenvoer te dienen voor tegenstanders van Europees topniveau, komt Grol elk jaar uit met een team dat bestaat uit eerste jaars B-spelers en tweede jaars C-spelers. De helft van het team dat dit jaar uitkomt op het eigen toernooi, neemt voor de tweede keer deel.

Trainer-coach Rob Wildenborg zegt een goed gevoel te hebben voorafgaande aan de eerste wedstrijd, vanavond om 19.30 uur tegen RSC Anderlecht. "We hopen dit weekend nog voor een stuntje te kunnen zorgen. Je weet het nooit. Vorig jaar hebben we ook goed gevoetbald en konden we goed weerstand bieden. Dat verwacht ik ook dit jaar weer. We hebben met dit team zes keer getraind en een oefenwedstrijd gespeeld tegen PAX A1 die we met 4-2 gewonnen hebben." Volgens de trainer-coach die samen met Jorrit Bomers, Robin Schuurmans en Walter Groot Severt het begeleidingsteam van Grol vormt, hebben zijn spelers er ontzettend veel zin in. "Dit is een prachtig toernooi voor de jongens. Niet alleen het voetballen maar ook het samen eten in de sporthal, het verblijven in huisjes op Marveld, en alles wat er omheen gebeurt. Dit blijft ze hun hele leven bij." 


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.