Actueel Archief

“Een toptoernooi voor onze jongens”

16-06-2019

Als het middagmaal op is, de spelers van tafel zijn, blijft de technische staf van AZ nog even aan tafel om de tactische bespreking voor de volgende wedstrijd te doen. Tegenstander is Puszkas, die ze ook al tegenkwamen in de poulefase.


De staf staat onder leiding van Gijs Luirink, oud-prof van onder meer AZ en FC Groningen. “Qua resultaat ben ik niet tevreden, jammer!
Qua scouting van spelers doen we echt niet zoveel anders dan andere ploegen. Er is veel contact met amateurclubs uit de regio Noord-Holland en daarbuiten. 

We hebben de AZ-voetbalschool op woensdag en zondag, maar ik vermoed dat we iets bijzonders in huis hebben met de manier waarop wij ze willen opleiden. De kern daarvan is dat we spelers willen opleiden die het spel begrijpen en aan het eind van de rit als doel het eerste elftal van AZ halen. We willen voetballers vormen die in alle omstandigheden uit de voeten kunnen, ook bij tegenslagen.

Een mooi voorbeeld is dat we een partijtje laten spelen tussen de 3 besten van een groep en 4 anderen. De besten hebben een man minder en laat ze het maar oplossen!
We willen de lat wel eens bewust wat hoger leggen dan de jongens aankunnen. We halen ze zo ook regelmatig uit hun comfortzones, alleen met het doel onze jongens beter te maken. AZ is voor de tweede keer aanwezig op het toernooi. We zijn uitermate blij hier te mogen zijn. Het is een geweldig toernooi, goede tegenstanders, goed georganiseerd: kortom een echt top-toernooi. Mooi dat onze jongens dit ook mogen meemaken.”


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.