Actueel Archief

Van Bommels eerste keer

16-06-2019

Het Internationale Marveldtoernooi heeft veel grootheden op de velden gezien, maar ook naast de velden zijn er een aantal bekendheden te spotten. Zo kunt u denken aan Danny Blind, Guus Hiddink en nog vele anderen.

Dit jaar is Mark van Bommel in Groenlo te spotten. Zijn zoon Ruben van Bommel doet dit jaar voor de tweede keer mee. Vorig jaar was hij verhinderd, maar dit jaar is hij blij om er toch bij te zijn. ‘’Mijn zoon kijkt er altijd erg naar uit. Hij vertelde mij dat hij per se mee wilde doen. ’’Het Internationale Marveldtoernooi is geliefd bij elke voetballiefhebber. Zo ook bij Mark, ‘’De ploegen, de manier waarop voetbal hier beleefd wordt, het niveau, de entourage en de topscheidsrechters, het is een superleuk en mooi toernooi.’’ Tevens kan de hoofdcoach van PSV genieten van het onder-15 team van zijn club. De ploeg van de vertrekkende Edwin de Wijs schopt het tot de finale. Vorig jaar kon hij er helaas niet bij zijn door interlands met zijn schoonvader Bert van Marwijk voor Australië, maar hij is blij hier te zijn. ‘’Ik had wat vertraging op Düsseldorf maar het is altijd leuk om je zoon te zien voetballen,’’ vertelt hij met een grote glimlach.


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.