Actueel Archief

Quote van de dag:

16-06-2019

In het episch centrum van het Pannanews in de sporthal hebben de heren redactieleden in Raymond Frank en Tom Heming zeer gezellige buren.

De gehele dag staat tijdens het verzorgen van de vaat de volumeknop op 10 met tranentrekkers als “Lig op mijn kussen stil te dromen,” “De clown,” en “Het was aan de Costa del Sol.” Er wordt hard meegezongen, al is het niet altijd even tekst vast en zuiver. Het deed fotograaf en opmaker van het PannaNews John Ligtenberg terug denken aan de periode van zwartwit televisie en dat mensen nog met elkaar praatten in plaats van appen.
“’T Lik wal of ik weer bie mien olde leu achter in de auto zit.” (“Het lijkt wel of ik weer op de achterbank bij mijn ouders in de auto zit.”)


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.