Actueel Archief

Plaatje

16-06-2019

Kijken de spelers die op het toernooi uitkomen op tegen hun helden, de jongste garde van sv Grol kijkt al huizenhoog op tegen de voetballers op het toernooi en zijn ze voor de opmars naar het Hoofdveld, voor de aftrap van het toernooi,

vrijdagavond, al even nerveus als de spelers waarbij ze aan de hand lopen. Het leverde vertederende plaatjes op. De broek tot ver over de kousen dragend, en opkijken naar de grote jongens en de echte Marveldtoernooi wedstrijdbal. En dan ook nog een shirt dragen van onze sponsor (Kinderopvang) Pindakaas. Dan moet groot worden al helemaal geen probleem meer zijn.

Wie is er niet groot mee geworden? Wat een plaatje!
 


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.