Actueel Archief

Altinordu bijzondere deelnemer!

16-06-2019

Ze hebben drie jaar contact gehad en zijn nu eindelijk deelnemer aan het Marveld-toernooi.

Ze hebben een heel bijzonder verhaal omdat het hier gaat om een soort van internaat. Altinordu komt uit Izmir en heeft 184 voetballers onder dak in de leeftijd 11-19 jaar. Het eerste elftal speelt in de Eerste Turkse divisie en heeft enkel eigen spelers van gemiddeld 20 jaar en dit jaar op een haartje na de promotie naar de hoogste Turkse divisie gemist.

De club heeft 51 internationals in allerlei verschillende vertegenwoordigende jeugdelftallen. Maar het meest bijzondere zit hem in iets anders: bij het internaat is ook een boerderij waar de voetballers van alles moeten doen om in hun eigen levensonderhoud te voorzien. Zo leren ze hun eigen groente te verbouwen en ook hebben ze vee op de boerderij dat ze moeten verzorgen. Zo leren de voetballers onder andere melken en we hoorden dat het eerste Altinordu-kalf onlangs op de boerderij geboren is.
Dit alles past in de filosofie van de leiding: “We maken niet alleen goede mensen van hen, maar ook goede burgers en goede voetballers!” En hier komen ze natuurlijk om een goed figuur te slaan.


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.