Actueel Archief

Blij man in de halve finale

16-06-2019

Edwin de Wijs is een blij man: het is gelukt om op het zwaar bezette Marveldtoernooi de halve finales te halen.

En dan wil je meer natuurlijk! “Let wel, ze komen allemaal om te winnen. Daarom ben ik ook zo tevreden met de tweede plaats in deze poule met ook Ajax, Barcelona en Altletico.”


De Wijs is inmiddels 10 jaar vaste gast op het Marveldtoernooi als coach van PSV O-15. Maar toen hij werd gevraagd door de nieuwe trainer van Jong PSV, Peter Uneken, om zijn assistent te worden, besloot hij om deze nieuwe uitdaging aan te nemen. “Ook al weet ik dat ik het Marveldtoernooi ontzettend ga missen!”

Twee momenten staan hem nog bijzonder goed bij. “De lichting van 1996 met Bakkali speelde in de finale tegen Real Madrid. Hij omspeelde de keeper en kon zo de bal in het lege doel schuiven, maar hij miste. En wij verliezen daarna de finale met strafschoppen. Drie jaar later speelden we weer de finale tegen Real. En dit keer wonnen wij na strafschoppen. Verder hebben we hier veel mooie wedstrijden gespeeld! Want alles, ook het mindere, had zijn charme!

Ik heb 10 jaar genoten, van dit toernooi, van de organisatie en van de mensen die het met elkaar organiseren!”
De Wijs sluit zijn periode Marveldtoernooi af met een tevreden lach. “In de competitie kregen we vaak de complimenten voor het spel, maar leverden we de punten vaak in. Dan kwamen we fysiek net iets tekort. Nu, dit toernooi, hebben we alles bij ons. Dan wordt ons spel wel beloond. Het Marveldtoernooi moet altijd blijven doorgaan. Mijn opvolger Vincent Helman neemt het stokje over en die gaat er ook van genieten, reken maar! De 31 e editie zal ik zeker met een bezoekje vereren!”


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.