Actueel Archief

Aladin van de begeleidingsstaf van Feyenoord

15-06-2019

“Je bent gek dat, als je uitgenodigd wordt, niet naar dit toernooi komt.” Aldus Aladin, ‘moeilijke achternaam , waarover je toch maar struikelt’. Hij maakt deel uit van de begeleidingsstaf van Feijenoord en staat te kijken naar potentiële tegenstanders.

Hij is hier voor de zoveelste keer en altijd staat hij weer te kijken van de fantastische organisatie.
Over de kansen van zijn team is hij wat twijfelachtig; “Hangt helemaal van de start af”. Afgelopen editie van de Kevin Bruyne Cup in België ging de start fout met een nederlaag, maar daarna herstelden we ons goed met onder andere een overwinning op PSV. Die dingen tellen! ” Vorig jaar reikten ze tot de halve finales in Groenlo. “Het zou heel mooi zijn als ze dit zouden evenaren”. Op de vraag of hij nog wensen heeft zegt hij lachend, “Af en toe lijkt het wel of we niet willen winnen, terwijl het verder wel een aardig team is!”


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.