Actueel Archief

Stanley Brard geniet van Marveld Toernooi

15-06-2019

Nadat hij in december weer is aangesteld als hoofd jeugdopleidingen bij de Rotterdamse club Feyenoord, is Stanley Brard na lange tijd weer te bewonderen op het Internationale Marveldtoernooi.

En hij geniet er erg van. ‘’Voor ons als Feyenoord zijnde is het altijd een eer om uitgenodigd te worden op een toernooi als dit, waar wij als club ons kunnen meten met andere opleidingen,’’ vertelt Brard. Tevens heeft Brard ook nog lof voor het toernooi, ‘’Het is een ontzettend goed georganiseerd toernooi en de groei die het doorstaan heeft, is mooi.’’ Feyenoord begon het toernooi niet slecht met een 1-1 gelijkspel tegen AZ, maar volgens Brard zit er wellicht wel een stunt in dit team. ‘’Het afgelopen halfjaar heeft het team veel vooruitgang geboekt, dus een ‘stunt’ sluit ik niet uit,’’ lacht hij.
 

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.